ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Καλεντάρι Αγωνιστικής Αναρρίχησης 2020

Δείτε το Καλεντάρι Αγωνιστικής Αναρρίχησης 2020

21ο Κύπελλο Boulder & Βαλκανικό Κύπελλο νέων Boulder, Rockway Αθήνα 26-27/10/2019, Δ.Τ., αποτελέσματα

Στις 26 & 27 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Γυμναστήριο Rockway το Βαλκανικό Κύπελλο Νέων Boulder και ταυτόχρονα το 21ο Κύπελλο Ελλάδας στο αγώνισμα του Boulder.

167 αθλητές όλων των κατηγοριών συμμετείχαν σε ένα  πολύ όμορφο  αγώνα που αγωνιστικά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους  συμμετείχαν.

Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την ομάδα του γυμναστηρίου που δούλεψε με επαγγελματική ακρίβεια για την προετοιμασία του αγώνα καθώς και σε όλα  τα στελέχη που έφεραν σε πέρας ένα αγώνα απαιτητικό με πολλές συμμετοχές.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε  να δείτε  όλα  τα αποτελέσματα  ενώ  στους συνημμένους πίνακες  την γενική  βαθμολογία των κυπέλλων όλης  της χρονιάς με χρήσιμους στατιστικούς πίνακες.

Κυπελλούχος σύλλογος για το 2019 ανακηρύσσεται ο Π.Ο.Σ  ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Την επιμέλεια  όλων των πινάκων επιμελήθηκε ο κ. Κυριαζής Χρύσανθος τον οποίον  ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε  επίσης την εταιρεία POLO Α.Ε. και την εταιρεία Δημητριάδης Α.Ε.  για τα δώρα που προσέφεραν στους αθλητές.

Το επόμενο ραντεβού μας ορίζεται τη νέα  χρονιά με στόχο ακόμα καλύτερες αγωνιστικές διοργανώσεις.

Σύνδεσμος αποτελεσμάτων:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSyRAvd_lE4XFWIIENBAyYXkQmyFosB8c2jFVxQ7wbvPv59jujeBKGMS5IZxHMWNfSZ5F9jIvPxcZgD/pubhtml

Πίνακας Βαθμολογίας Κυπέλλου 2019

BoulderRockway2019_1 BoulderRockway2019_2
BoulderRockway2019_3 BoulderRockway2019_4

 

 

Επισημάνσεις για τον αγώνα του 21ου Κυπέλου Bouldering – Πρόσκληση εκπροσώπων & προπονητών συλλόγων σε σύσκεψη

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία των δηλώσεων στον αγώνα λήγει την 20/10/2019, στις 24:00 η ώρα και καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη.

Σημαντική παρατήρηση: Επειδή ο αγώνας είναι ταυτόχρονα και βαλκανικός θα παρακαλούσαμε τους συλλόγους, κυρίως στις μικρές κατηγορίες, να δηλώσουν αθλητές οι οποίοι είναι αρκετά δουλεμένοι και προπονημένοι, γιατί το επίπεδο δυσκολίας των διαδρομών θα είναι αρκετά υψηλό. Παιδιά τα οποία είναι ελάχιστα μυημένα και προπονημένα, για να μην απογοητευτούν, είναι προτιμότερο να αγωνιστούν, αφού ανεβάσουν το επίπεδό τους, σε επόμενους αγώνες

Εάν κάποιος αθλητής από τους δηλωθέντες δεν θα μπορέσει να συμμετέχει, θα πρέπει ο σύλλογος να ενημερώσει για την απουσία του πριν τον αγώνα με e-mail στο feakas2000@yahoo.com

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 25/10/2019 από τις 17.30-20.30 μ.μ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣΑΚΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ e-mail eosa@otenet.gr ως 20/10/2019.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Μετά την τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής παρακαλούνται όλοι οι αρχηγοί και οι προπονητές των συλλόγων να παραμείνουν για να συζητήσουμε τα πεπραγμένα της φετινής χρονιάς αλλά και να πάρουμε αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές που προτείνονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επειδή οι προτάσεις για αλλαγές είναι σημαντικές η συμμετοχή όλων κρίνεται επιβεβλημένη γιατί τα θέματα που θα τεθούν αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τη δομή του προγράμματος των αγώνων.

BalkanYouthCup_05small

21ο Κύπελλο bouldering “Αθ. Λευκαδίτη”, Αθήνα Rockway Climbing Gym 26-27/10/2019

BalkanYouthCup_05small

Στις 26 & 27 Οκτωβρίου 2019 στο Γυμναστήριο του Rockway Θα γίνει το 21ο κύπελλο Ελλάδος στο αγώνισμα του Bouldering. Ο αγώνας θα είναι ταυτόχρονα και βαλκανικό κύπελλο στις κατηγορίες Νέων και παίδων.

Οι Έλληνες αθλητές που δηλώνονται στο ελληνικό κύπελλο συμμετέχουν αυτόματα και στο βαλκανικό οπότε θα δηλωθούν μόνο στο link που υπάρχει στην συνημμένη προκήρυξη στα ελληνικά.

Δείτε πληροφορίες: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 21ου ΚΥΠΕΛΛΟΥ BOULDER 2019

 

BALKAN BOULDERING YOUTH CUP, ATHENS – GREECE 26 & 27/10/2019

BalkanYouthCup_05small

We have a pleasure to invite you, all Balkan countries, to participate  in the youth Balkan Bouldering cup for Youths (Juniors-youth A-youth B) and cadets (A, B, C, D) male and female, which will be held on 26 & 27 of October 2019  in Athens in Rocway gym center.

Please find in attach the invitation letter with details and the provisional program.

Invitation letter: BALKAN YOUTH CUP (ROCKWAY) 2019.pdf

BalkanYouthCup_01 BalkanYouthCup_02
BalkanYouthCup_03 BalkanYouthCup_04

 

Συμμετοχή σε βαλκανικούς αγώνες αγωνιστικής αναρρίχησης 2019

Αγαπητοί φίλοι,

Η  αγωνιστική σεζόν  στην χώρα μας θα τελειώσει με τον αγώνα κυπέλλου bouldering  όλων των κατηγοριών (αγωνιστικών και προ αγωνιστικών) και θα είναι ταυτόχρονα και Βαλκανικό Κύπελλο Νέων, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο γυμναστήριο του Rock way. Στις επόμενες μέρες θα βγει  η προκήρυξη του αγώνα.

Όπως είχαμε αναφέρει και στην αρχή της χρονιάς θα δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να πλουτίσουν την αγωνιστική τους δραστηριότητα με συμμετοχή τους σε βαλκανικά πρωταθλήματα και κύπελλα.

Θυμίζω ότι σε αυτά, δύναται να συμμετέχουν αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών που τερμάτισαν στις 5 πρώτες θέσεις και των προ αγωνιστικών κατηγοριών που τερμάτισαν μέχρι την 8η θέση.

Οι αθλητές θα δηλωθούν από την ομοσπονδία αλλά όλα τα υπόλοιπα  (μεταφορά, διαμονή, διατροφή, ασφάλιση) θα τα αναλάβουν οι σύλλογοι, οι προπονητές και οι γονείς.

Πρώτος αγώνας είναι το βαλκανικό πρωτάθλημα δυσκολίας προ αγωνιστικών κατηγοριών που θα γίνει στην πίστα των Σκοπίων. Στο πρόγραμμα οι διοργανωτές έχουν συμπεριλάβει  και  αγωνιστικές κατηγορίες (νέοι και νέες Α και Β). Δηλαδή έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλες οι κατηγορίες από Α (νέοι, νέες) έως την Ζ (ή παίδες Δ).

Ο αγώνας θα γίνει στις 28.9.2019 οπότε μέχρι 20.9.2019 θα πρέπει να στείλετε με mail στο  feakas2000@yahoo.com  και στο info@eooa.gr  τις συμμετοχές σας για να τις μεταβιβάσω.

Το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα υπάρξουν και άλλοι αγώνες νέων σε βαλκανικές χώρες που θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε. Θα βγει ανακοίνωση με τις ημερομηνίες και τις λεπτομέρειες σε επόμενη ανακοίνωση.

Συνημμένα τα πρόγραμμα  των αγώνων όπως το συνέταξαν οι διοργανωτές.

INVITATION LETTER for Atomska Mravka 2019 with agenda

Ο Έφορος Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Θεόδωρος Τσαβδαρίδης

Συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Arco 21-31/8/2019

Με πολλές εμπειρίες αλλά και έντονο προβληματισμό πώς θα γίνουμε καλύτεροι και περισσότερο ανταγωνιστικοί, επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης από το Arco της Ιταλίας όπου το διάστημα 21-8 έως 1-9, με συμμετοχή 45 χωρών και 1450 αθλητών, έλαβε χώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

Ενώ κάθε χρόνο το επίπεδο στην χώρα μας πραγματικά ανεβαίνει βλέπουμε σε τέτοιου είδους αγώνες τη διαφορά μας, από τα κράτη που δουλεύουν συστηματικά, να μεγαλώνει.

Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν κάνουμε καλά ή μάλλον κάνουμε πολύ λιγότερα από αυτά που κάνουν τα υπόλοιπα κράτη. Δεν έχουμε τα ανάλογα γυμναστήρια και εγκαταστάσεις αλλά αυτό δεν αποτελεί το απόλυτο άλλοθι για την στασιμότητά μας… Μας λείπουν και πολλά αλλά που είναι το ίδιο σημαντικά για την εξέλιξη των αθλητών. Μας λείπουν λοιπόν τα καλύτερα γυμναστήρια, οι καλύτεροι χαράκτες, οι καλύτεροι προπονητές αλλά κυρίως η καλύτερη αθλητική συνείδηση που πρέπει να περάσει σε όλους μας για να αλλάξουμε επίπεδο.

Θα γίνει μια προσπάθεια να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε όλη την δομή της λειτουργίας μας για την οποία θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Αθήνα στις 26 και 27 Οκτωβρίου.

Συμμετείχαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με 11 αθλητές της Εθνικής Ομάδας στο σύνολο. Επτά εκ των οποίων, ήτοι Θεοχαρόπουλος Ερμής, Καλλία Εύα, Λιούνη Αθανασία, Παλτατσίδου Ζωή, Σακκά Νίκη, Λαυρεντάκης Φίλιππος, Καλλίκας Δημήτριος με την κάλυψη όλων σχεδόν των εξόδων από την ομοσπονδία και 4 αθλητών: Λάβδας Αλέξανδρος, Μαυρομάτης Μανώλης, Noel Baker Γιάννης, Εξακοίδη Όλγα οι οποίοι ήρθαν με συνοδεία και έξοδα των οικείων τους.

Όλοι οι αθλητές έδειξαν υποδειγματική συνέπεια και είχαν πάθος και αγωνιστικότητα για διάκριση αλλά νομίζω ότι είδαν και αυτοί την πραγματικότητα κατάματα, ότι δηλαδή χρειάζεται περισσότερη δουλειά και θυσίες για μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την χορήγηση ενός van Toyota με το οποίο έγινε η μετάβασή μας στο Arco.

Τα αποτελέσματα στα τρία αγωνίσματα και σε όλες τις κατηγορίες μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.ifsc-climbing.org/index.php/component/ifsc/?view=event&WetId=8259

arco2019_1 arco2019_2
arco2019_4 arco2019_5
arco2019_6 arco2019_7
arco2019_8 arco2019_9
arco2019_3

Βαθμολογία σωματείων από αγώνες Κυπέλλου 2019

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου αγώνα κυπέλλου στην Κομοτηνή και πριν τον τελευταίο αγώνα BOULDERING που θα γίνει στην Αθήνα στο γυμναστήριο Rockway στις 26-27/10/2019.

Παραθέτουμε συνημμένα – με την επιμέλεια του κ. Χρύσανθου Κυριαζή – τους πίνακες της έως τώρα βαθμολογίας των συλλόγων, των μεταλλίων αλλά και διάφορους χρήσιμους στατιστικούς πίνακες. Ο κυπελλούχος σύλλογος για το 2019 θα ανακηρυχθεί μετά τον αγώνα στην Αθήνα.

3-07-2019_PinakasVathmologiasKypellou2019

Εθνική Ομάδα Αγωνιστικής Αναρρίχησης – προσεχείς εκδηλώσεις

Δείτε το σχετικό έγγραφο

11ο Κύπελλο Ανάπτυξης Νέων Αγωνιστικής Αναρρίχησης, Κομοτηνή 22-23/6/2019 (δ. τύπου – αποτελέσματα)

Πραγματοποιήθηκε στην ακριτική Κομοτηνή στις 22-23/6/2019 ο δεύτερος φετινός αγώνας Κυπέλλου Δυσκολίας που ήταν και ο καθιερωμένος αγώνας του Κυπέλλου Ανάπτυξης Νέων.

Με δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης και με εγκαταστάσεις που υπολείπονται πολύ από αυτές που έπρεπε να υπάρχουν … ο σύλλογος της Κομοτηνής έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να οργανώσει ένα καλό αγώνα για τους 133 αθλητές (ρεκόρ συμμετοχών).

Με ωραίες διαδρομές και καλές επιδόσεις τελείωσε όμορφα ο τελευταίος αγώνας πριν το καλοκαίρι.

Απομένει ο αγώνας κυπέλλου Bouldering που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Αθήνα και θα είναι μαζί και βαλκανικό πρωτάθλημα.

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vT8n8HzJyN1XgoZiQmVROPEB8XcDwRLcsIi1qF9fKiza7kKezIi07SoGPvK2m9WN6cZ57kr74qbhiLS/pubhtml

komotini2019_1 komotini2019_3
komotini2019_4 komotini2019_5
komotini2019_2

Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες

Οι αθλητές της εθνικής ομάδας για το 2019 συμμετείχαν σε δύο αγώνες του παγκοσμίου και ευρωπαϊκού κυπέλλου. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής κ. Γ. Θεοχαρόπουλος ο οποίος έγραψε και το παρακάτω δελτίο τύπου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που συνόδεψαν τους αθλητές στο ευρωπαϊκό κύπελλο στην κατηγορία νέων και ιδιαίτερα στον κ. Καλλία Παύλο που ανέλαβε να εκτελέσει τα χρέη αρχηγού αποστολής για την πολυπληθή ομάδα μας.

Τσαβδαρίδης Θεόδωρος
Έφορος αγωνιστικής αναρρίχησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 18-19 Μαΐου οι αθλητές μας Βίκτορας Σέμπρος, Θεοχαρόπουλος Θεοφάνης-Ερμής, Μάνθος Βαλσαμίδης, Ορφέας Τσιαούσης και Μυρτώ Πεταλίδου μέλη της εθνικής μας ομάδας συμμετείχαν στο Μόναχο σε ένα από τους αγώνες του Παγκόσμιου κυπέλλου Boulder.

Αγώνες υψηλού επιπέδου στους οποίους προσπαθούν οι επίλεκτοι αθλητές όλου του κόσμου να πάρουν βαθμούς για να μπουν στην εικοσάδα των ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο το 2020.

Οι Βίκτορας Σέμπρος, Θεοχαρόπουλος Θεοφάνης-Ερμής και Μυρτώ Πεταλίδου κατόρθωσαν να πάρουν από ένα bonus ο καθένας.

Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο και απόκτησαν μεγαλύτερο κίνητρο για προπόνηση κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

……….

Επίσης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαΐου, 16 αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας νέων στην αγωνιστική αναρρίχηση, συμμετείχαν στο European Youth Cup ( Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων ), που έγινε στη Σόφια.

Κατόρθωσαν να πετύχουν συνολικά 16 Top και 49 bonus σε διαδρομές υψηλού επιπέδου!!!

Δείξανε ότι πραγματικά αγαπάνε αυτό που κάνουν, έχουν όρεξη για προπόνηση και όσοι είμαστε κοντά τους θα πρέπει να τους βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι πολύ σημαντικό να τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν πιο συχνά σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις.

Επόμενη συνάντηση στην Κομοτηνή στο 11ο αγώνα κυπέλλου ανάπτυξης αγωνιστικής αναρρίχησης στις 22-23 Ιουνίου 2019.

monacho-sofia-02 monacho-sofia-04
monacho-sofia-05 monacho-sofia-06
monacho-sofia-07 monacho-sofia-01
monacho-sofia-03

11ος Αγώνας Κυπέλλου Ανάπτυξης Αγωνιστικής Αναρρίχησης (2ος του έτους 2019), 22-23/6/2019, προκήρυξη – δ. συμμετοχής

Δείτε εδώ την προκύρυξη και δ. συμμετοχής

30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιτικής Αναρρίχησης (δυσκολία Bouldering) – βαθμολογία σωματείων – αθλητών

Βαθμολογία Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αναρρίχησης 2019

Μετά την ολοκλήρωση, στο γυμναστήριο του Rockway, του αγώνα bouldering ολοκληρώθηκε το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης. Πρωταθλητής σύλλογος για το 2019 ανακηρύσσεται ο Ε.Ο.Σ. Αθηνών.

Συνημμένα – με την επιμέλεια του κ. Χρύσανθου Κυριαζή – παραθέτονται οι πίνακες της βαθμολογίας των συλλόγων, των μεταλλίων αλλά και διάφοροι χρήσιμοι στατιστικοί πίνακες.

30o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Aναρρίχησης (Bouldering), Αθήνα 4-5/5/2019, δ. τύπου – αποτελέσματα

Το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Μαΐου  πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο κλειστό Γυμναστήριο του Rockway το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του  Bouldering.

Το Σάββατο 4 Μαΐου αγωνίσθηκαν οι προ αγωνιστικές κατηγορίες ενώ την Κυριακή 5 Μαΐου οι αγωνιστικές.

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ανταγωνισμό έγιναν πολύ ωραίες προσπάθειες σε όλες τις κατηγορίες ενώ ο μεγάλος τελικός over all ανδρών και γυναικών θα μείνει χαραγμένος στην μνήμη των θεατών με τις υπέροχες προσπάθειες όλων των finalist.

Ευχαριστούμε το γυμναστήριο Rockway και όλη την ομάδα του Αντώνη Σκευοφύλακα για τη φιλοξενία, αλλά και την άψογη διοργάνωση του αγώνα.

Όλα τα αποτελέσματα αγώνων του bouldering αλλά και των τελικών over all μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTlDzDPiyovHghVGZw5FqJSanMq38IerbT6EWZ2Y168XcB4gghRS2YqsOrxB0FPwDvoG–OFjgdqq7t/pubhtml

Στον παρακάτω σύνδεσμο επίσης μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του συνδυασμού των δύο αγώνων  δυσκολίας και bouldering (combined).

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vSWqOWRNpteiHWzV8Gf0d2H1If3bhSorq2Y8A3FF3tnPPZjb2CrXzIJOuwoY3ABSEiLVKyDJRefi1HN/pubhtml

bouldering2019_1 bouldering2019_2
bouldering2019_3 bouldering2019_4

Συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης 2019 & τρόπος επιλογής

Στην πρώτη στήλη είναι η κατάταξη του κυπέλλου  στην δεύτερη στήλη είναι η κατάταξη του Πανελληνίου και στην τρίτη στήλη είναι η κατάταξη boulder.

Έχουμε αφαιρέσει  την χειρότερη επίδοση του κάθε αθλητή ή  την απουσία του σε έναν αγώνα και έχουμε πολλαπλασιάσει τις θέσεις που απομένουν μεταξύ τους.

Η τέταρτη στήλη είναι η βαθμολογία που παίρνει ο κάθε αθλητής και η κατάταξη του για την Εθνική και  προ εθνική ομάδα.

Το άριστα είναι το 1 και όσο αυξάνεται ο αριθμός τόσο χειροτερεύει  το επίπεδο επίδοσης.

Με κίτρινο είναι οι καλύτεροι  21 αθλητές  και οι βαθμολογίες τους (έως το 6), εκτός από την κατηγορία γυναικών που είναι  μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας  της πρώτης από τις υπόλοιπες.

Δείτε τον πίνακα