ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Σεμινάριο κριτών – γραμματείας, ασφαλιστών αγώνων αγωνιστικής αναρρίχησης, Φυλή 14-15/10/2021

Στην αναρριχητική πίστα του ΕΠΟΣ Φυλής έγινε στις 14/10/21 σεμινάριο ασφαλιστών με εισηγητές τον Αντώνη Σκευοφύλακα και τον Γιώργο Μπερνιδάκη. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο παρακολούθησαν 23 άτομα στα οποία διδάχθηκε τρόποι και διαδικασία ασφάλισης (gri-gri, reverso) και ακολούθησε πρακτική εφαρμογή.

Στις 15/10/21 έγινε το σεμινάριο κριτών αγώνων αγωνιστικής αναρρίχησης με εισηγήτρια την Στέλα Κερασίδου. Το σεμινάριο παρακολούθησαν 25 άτομα στα οποία διδάχθηκαν οι  γενικοί κανόνες για την διοργάνωση και την διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και η ανάλυση των αγωνιστικών κανονισμών.

Ευχαριστούμε τον Ε.Π.Ο.Σ Φυλής για την θερμή φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του και ευελπιστούμε στο μέλλον να διοργανωθούν και άλλα όμοια επιμορφωτικά σεμινάρια τα οποία αποδείχθηκε ότι παρακολουθούνται με ενδιαφέρον.

Συνημμένα οι λίστες των συμμετεχόντων στα δύο σεμινάρια οι οποίοι θα λάβουν από την ομοσπονδία βεβαίωση συμμετοχής.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΙΤΩΝ 15-10-2021

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ 14-10-2021

seminario-kriton-asfaliston-2021_1 seminario-kriton-asfaliston-2021_2
seminario-kriton-asfaliston-2021_3 seminario-kriton-asfaliston-2021_4

29ο Κύπελλο Αθ. Λευκαδίτη – Β αγώνας, δ. τύπου & Βαθμολογία Κυπέλλου

Δείτε το Δελτίο Τύπου

KypelloLefkaditi21.xlxs

2021-10-19_kypello-lefkaditi_1 2021-10-19_kypello-lefkaditi_2
2021-10-19_kypello-lefkaditi_3 2021-10-19_kypello-lefkaditi_4

29ο Κύπελλο “Αθ. Λευκαδίτη”, Β αγώνας 16/17/10/2021, ΟΑΚΑ Indoor Climbing – Σημαντικές διευκρινίσεις

Δείτε τις σχετικές διευκρινίσεις

29ο Κύπελλο “Αθ. Λευκαδίτη” (αγώνισμα δυσκολίας) – Β αγώνας, Βόλος 23-24/10/2021 (προκήρωξη – δ. συμμετοχής)

Δείτε το σχετικό έγγραφο

29ο Κύπελλο “Αθ. Λευκαδίτη” – Αγώνας Δυσκολίας Κομοτηνή 25-26/9/2021, δ. τύπου και αποτελέσματα

Στις 25&26 Σεπτεμβρίου έγινε στην Κομοτηνή ο αγώνας τους 29ου Κυπέλλου δυσκολίας. Με εικόνα που θύμιζε ατμόσφαιρα  προ covid, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων, αλλά με μικρή σχετικά συμμετοχή, οι αθλητές μας βρέθηκαν ξανά και πραγματοποίησαν ένα όμορφο αγώνα σε μία πίστα που δεν είναι των προδιαγραφών που πρέπει, αλλά  με την όμορφη χάραξη έδωσε το απόλυτο που μπορούσαν να περιμένουν.

Απόλυτη ικανοποίηση άφησε ο δυνατός ανταγωνισμός και οι καλές επιδόσεις των αθλητών.

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους… διοργανωτές, στελέχη, αθλητές, προπονητές και συνοδούς…

Η σειρά των αγώνων κυπέλλου συνεχίζεται στις 16&17/10/21 στην Αθήνα στην αναρριχητική πίστα στο Ο.Α.Κ.Α με αγώνα Boulder και στις 23&24/10/21 στον Βόλο με αγώνα δυσκολίας.

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRlWOrSmYlo-R9y5nszksZ4b6Irxyt66Rrvo9QNCvlE6k6JSihSwkn3aTf3JHRVJ2zLWCfK8YBrzBCQ/pubhtml

Επίσης στους πίνακες που παραθέτουμε υπάρχουν οι βαθμολογίες τα μετάλλια και αλλά χρήσιμα στατιστικά στοιχεία των αγώνων κυπέλλου. Τους πίνακες επιμελήθηκε το μέλος του Δ.Σ κ. Κυριαζής Χρύσανθος

Komotini2021Kypelo.xlxs

Komotini2021_01 Komotini2021_02
Komotini2021_03 Komotini2021_04

 

 

29ο Κύπελλο Boulder “Αθ. Λευκαδίτη” – Β αγώνας Ο.Α.Κ.Α Indoor Climbing, 16-17/10/2021 (προκήρυξη – δ. συμμετοχής)

Δείτε την προκήρυξη – δ. συμμετοχής

Οδηγίες για τον αγώνα του 29ου κυπέλλου στην Κομοτηνή και πληροφορίες για το υπόλοιπο αγωνιστικό πρόγραμμα

Δείτε τις οδηγίες

komotini-kypelo

Δελτίο τύπου – Αναρριχητικό καμπ εθνικής ομάδας στα Χανιά 10-13/9/2021

Στο εντυπωσιακό και όμορφο φαράγγι του Θερίσσου κοντά στα Χανιά πραγματοποιήθηκε από 10-13/9/2021 το camp της Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης, με τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Θεοχαρόπουλου.

Τέσσερις μέρες με εξαντλητική αναρρίχηση και πολλές εκπλήξεις. Οι νεαροί αθλητές γνώρισαν τη γνωστή ζέστη κρητική φιλοξενία στην όμορφη γωνιά του μεγαλύτερου νησιού της χώρας, τα Χανιά.

Την αποστολή αποτελούσαν οι αθλητές/ αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας

 • Πεταλίδου Μυρτώ
 • Μουταφίδου Έφη
 • Βαλσαμίδης Μάνθος
 • Τσιαούσης Ορφέας
 • Θεοχαρόπουλος Ερμής Θεοφάνης
 • Βολυράκης Μιχάλης
 • Λυδακάκης Νίκος
 • Πάκος Ηρακλής
 • Ορφανός Γεώργιος

Στα Χανιά παραβρέθηκε ο νέος πρόεδρος της Ε.Ο.Ο.Α κ. Νίκος Κοντός με τα μέλη του Δ.Σ Θόδωρο Τσαβδαρίδη, Μάνο Ρουμελιωτάκη και ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Χανίων κ. Σταύρος Μπαδογιάνης οι οποίοι πραγματοποίησαν συναντήσεις με τις πολιτικές αρχές του τόπου για την αναβάθμιση της ορειβασίας και αναρρίχησης.

Ευχαριστούμε πολύ τη Περιφέρεια Κρήτης / Π.Ε Χανίων, το Δήμο Χανίων, τη MINOAN LINES για τη υποστήριξή τους για την πραγματοποίηση του καμπ καθώς επίσης και τον χορηγό ένδυσης κ. Ξυλούρη που ομόρφυνε με τις στολές του την παρουσία των αθλητών μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Ε.Ο.Σ Χανίων που βοήθησαν σε αυτήν την άψογη φιλοξενία που θα μείνει αξέχαστη στους αθλητές μας. Δεν αναφέρουμε τα ονόματα τους γιατί είναι τόσο πολλοί που σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιον.

therisos_2021_01 therisos_2021_05
therisos_2021_02 therisos_2021_03 therisos_2021_04
therisos_2021_06 therisos_2021_07
therisos_2021_08

Αναρριχητικό camp Εθνικής Ομάδας ανδρών – γυναικών Χανιά 10-13/9/21 – Πρόγραμμα

Δείτε το Πρόγραμμα

ΑΦΙΣΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ CAMP_ΣΕΠΤ. 2021

29ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης “Αθ. Λευκαδίτη” (αγώνισμα δυσκολίας), Κομοτηνή 25-26/9/2021 (προκήρυξη, δ. συμμετοχής)

Δείτε την προκήρυξη

Εθνική Ομάδα Ανδρών Αγωνιστικής Αναρρίχησης Ανδρών Γυναικών, αναρριχητικό καμπ στα Χανιά 10-13/9/2021

Xania_anar-camp

(το παρόν έγγραφο έχει σταλεί στους συλλόγους και αναμένουμε την απάντησή τους)

Συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Νέων στο Ερωπαϊκό Κύπελλο Νέων (αγώνισμα δυσκολίας), 24&25/7/2021 στο Veliko Tarnovo στη Βουλγαρία

Με μία μεγάλη ομάδα 13 αθλητών τους: Λαυρεντάκη Φίλιππο Ε.Ο.Σ Χαλκίδας, Καλλία Ευδοξία – Αικατερίνη Ε.Ο.Σ Χαλκίδας, Αργυρίου Μυρτώ Ε.Ο.Σ Χαλκίδας, Λιούνη Αθανασία Ο.Λ Αριδαίας, Σιδερή Κωνσταντή Ε.Ο.Σ Αθηνών, Ορφανό Γεώργιο Ε.Ο.Σ Αχαρνών, Παλτατσίδου Ζωή Ε.Ο.Σ Ξάνθης, Βαλσαμίδη Ιάσονα Ε.Ο.Σ Ξάνθης, Μπέρτο Βασίλειο Ε.Ο.Σ Ξάνθης, Νανούση Παναγιώτη Ε.Π.Ο.Σ Φυλής, Πάκο Ηρακλή Π.Ο.Σ Πετρούπολης, Μπένο Ιωάννη Ο.Σ  Αιγινίου, Σπανού Ευτυχία Ο.Σ  Αιγινίου,  η Εθνική Ομάδα Νέων βρέθηκε για μια βδομάδα  στο Veliko Tarnovo στην Βουλγαρία με τελικό στόχο να  συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων στο αγώνισμα της δυσκολίας που έγινε στις 24&25/7/2021 στο κλειστό στάδιο κουλτούρας και σπορ Vasil Levski.

Στις 18/7/21  10  αθλητές  μας συμμετείχαν εκτός συναγωνισμού στον αγώνα του βουλγαρικού πρωταθλήματος στο αγώνισμα της δυσκολίας που έγινε στον ίδιο χώρο όπως και το ευρωπαϊκό κύπελλο. Την επόμενη ημέρα ενσωματωθήκαν και άλλοι τρείς αθλητές και όλοι μαζί συμμετείχαν στο προπονητικό  camp διάρκειας 3 ημερών με την καθοδήγηση του προπονητή κ. Γιάννη Θεοχαρόπουλου.

Στις 24/7 άρχισαν και τέλειωσαν τα προκριματικά του ευρωπαϊκού κυπέλου από τα οποία προκρίθηκαν 10 αθλητές μας για τον τελικό.

Οι τελικοί του αγωνίσματος την  Κυριακή 25/7/2021  σήμαναν την αρχή μιας νέας εποχής. Με εξαιρετικές εμφανίσεις οι αθλητές μας κατέκτησαν 3 μετάλλια για πρώτη φορά στην ιστορία.  Δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο ο τελικός απολογισμός. Αργυρά πήραν η Λιούνη Αθανασία (κατηγορία junior female) και Λαυρεντάκης Φίλιππος (κατηγορία youth A male) και χάλκινο η Καλλία Εύα (κατηγορία junior female). Επίσης πολύ καλή προσπάθεια πραγματοποίησε και η Μυρτώ Αργυρίου που σε μια πολύ δυνατή κατηγορία youth female A κατέλαβε την 6η θέση.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους 13 αθλητές μας που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Με πρόγραμμα και σκληρή δουλειά θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες..

Ευχαριστούμε τον σπόνσορα της όμορφης εμφάνισης κ.  Ξυλούρη Γιάννη που φρόντισε να ντύσει την εθνική ομάδα. Ήταν πραγματικά η πιο καλή εμφάνιση της εθνικής μας … αγωνιστικά και αισθητικά.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα.

https://www.ifsc-climbing.org/index.php/component/ifsc/?view=event&WetId=1219&fbclid=IwAR0GwJWmltPl7nFIPXyuoGdV645Qr4MSitXLYk_0AFuTj54JdSV3OXUnCYM

Για την Ε.Ο.Ο.Α
Ο Έφορος Αγωνιστικής Αναρρίχησης

VelikoTarnovo_2 VelikoTarnovo_1
VelikoTarnovo_3 VelikoTarnovo_4

Εκπαίδευση προπονητών – υποτροφία

Αγαπητοί φίλοι, σας γνωστοποιούμε έγγραφο της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής η οποία προσφέρει τη δυνατότητα διεκδίκησης μιας υποτροφίας ανά χώρα για προπονητές. Επισυνάπτουμε το ενημερωτικό του Διεθνούς Προγράμματος Πιστοποιητικού Εμπλουτισμού (ICECP) και πληροφορίες για την αίτηση.

Προπονητές που ενδιαφέρονται για το 2021-2022 ICECP Virtual θα έχουν το ευκαιρία συμμετοχής σε μια υβριδική εμπειρία που περιλαμβάνει οκτώ ενότητες που προσφέρονται σε διάστημα εννέα μηνών. Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και θα πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν πιστοποιητικό ICECP από το Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ.

Το εικονικό περιεχόμενο ICECP αποτελείται από υλικό καθοδηγητικής ηγεσίας και βασικό πρόγραμμα σπουδών αθλητικών επιστημών που διδάσκονται από τους τεχνικούς υπεύθυνους της Ολυμπιακής Ομάδας Team USA, των ειδικών του Πανεπιστημίου του Ντελαγουέρ, καθώς και άλλων κορυφαίων διεθνών επαγγελματιών στους αντίστοιχους τομείς τους. Το πρόγραμμα αποτελείται από τις ακόλουθες οκτώ ενότητες:

 • Τέχνη και επιστήμη της προπόνησης
 • Ηγεσία καθοδήγησης και ηθικές πτυχές της καθοδήγησης
 • Ανάπτυξη αθλητών
 • Αθλητική ψυχολογία και ψυχική προετοιμασία
 • Διατροφή αθλητικής απόδοσης
 • Σχεδιασμός αθλητικής φυσιολογίας και κατάρτισης
 • Βιομηχανική και αθλητική τεχνολογία
 • Απόδοση αθλητών και ευεξία

Το περιεχόμενο παραδίδεται μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη διεπαφής, που προσφέρεται μέσω της πλατφόρμας του Πανεπιστημίου του Ντελαγουέρ. Η εκπαιδευτική πλατφόρμα διαχείρισης είναι προσβάσιμη μέσω μιας εφαρμογής κινητού τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου. Η συμμετοχή θα είναι περιορισμένη σε 50 προπονητές από όλο τον κόσμο.

Οι αιτήσεις να σταλούν στο info@eooa.gr & στο feakas2000@yahoo.com μέχρι την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν:

 • Την επισυναπτόμενη αίτηση συμπληρωμένη (Olympic Scholarships for Coaches – application)
 • Curriculum Vitae στα αγγλικά (PDF ή Word)
 • Αντίγραφο Διαβατηρίου σε ισχύ στην έναρξή του εκπαιδευτικού προγράμματος
 • Supporting Letter από την Ομοσπονδία
 • Cover Letter από τον αιτούντα / την αιτούσα

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τη κα Μαζανίτου Βάσια στο solidarity@hoc.gr και στο τηλ: 210. 68 78 913.

Εθνική Ομάδα Αγωνιστικής Αναρρίχησης 2021

Μετά την επικύρωση από το Δ.Σ. της 07/07/2021 δημοσιεύουμε την Εθνική Ομάδα για την χρονιά 2021.

ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Βαλσαμίδης Ματθαίος
ΕΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Κατέρη Αλεξάνδρα
ΣΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σεμπρος Βίκτορας
ΕΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πεταλίδου Μυρτώ
ΣΕΟ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τσιαούσης Ορφέας
ΣΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μουταφίδου Ευθυμία
ΟΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Θεοχαρόπουλος Θεοφάνης –Ερμής
ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Αάμερ Μουλατσιώτης Δημήτρης
ΕΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κοσμάς Θωμάς
ΕΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Βολυράκης Μιχαήλ
ΣΕΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Σιδέρης Κωνσταντής    ΕΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Λιούνη Αθανασία   ΟΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Νανούσης Παναγιώτης   ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ

Καλία Ευδοξία-Αικατερίνη  ΕΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΦΗΒΟΙ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Λαυρεντάκης Φίλιππος
ΕΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αργυρίου Μυρτώ
ΕΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ορφανός Γεώργιος
ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Παλτατσίδου Ζωή
ΕΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Λυδακάκης Νίκος
ΕΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Πάκος Ηρακλής
ΠΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΑΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Βαλσαμίδης Ιάσονας
ΕΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Σπανού Ευτυχία
ΟΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Μπέρτος Βασίλειος
ΕΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Μπένος Ιωάννης
ΟΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

29ο Κύπελλο Ελλάδος – Αγώνες Δυσκολίας και Boulder Νέων

Στις 3/7/21 έγινε  με επιτυχία στην κλειστή πίστα του Βόλου το κύπελλο Ελλάδας στο αγώνισμα δυσκολίας στις κατηγορίες Πανπαίδων και Πανκορασίδων(7-13 χρόνων)… Αυτές οι κατηγορίες  δεν αγωνίστηκαν για περίπου δυο χρόνια.

Όλες  οι καταστάσεις που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα αλλά και η αποχή  είχαν σαν αποτέλεσμα την μειωμένη συμμετοχή αθλητών και συλλόγων. Οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν έδειξαν ότι περίμεναν τους αγώνες το ευχαριστήθηκαν και πολλοί αθλητές έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Το αεράκι που σηκώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Βόλο μετρίασε την ζέστη των τελευταίων ημερών και έγινε ένας ωραίος αγώνας και οι μικροί αθλητές  <<χόρτασαν>> αναρρίχηση.

Στις 4/7/21 η συνέχεια δόθηκε στο άλσος Κουρί στον Αλμυρό με τον αγώνα Boulder στις ίδιες κατηγορίες.

Ένας όμορφος αγώνας, με αρκετή ζέστη, με πολύ ανταγωνισμό και καλές επιδόσεις από τους μικρούς αθλητές  σε ένα αγώνισμα που το γνώρισαν μερικοί από αυτούς για πρώτη φορά.

Πολλά συγχαρητήρια σε αθλητές, συνοδούς και στελέχη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην εταιρεία Polo που έδωσε χαρά σε όλους τους μικρούς αθλητές χαρίζοντας τους ένα όμορφο σακίδιο ώμου.

Ελπίζοντας ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξουν άλλες δυσκολίες και το άθλημα και οι αγώνες  θα επιστρέψουν στην κανονικότητα με περισσότερους αθλητές και συλλόγους σας υπενθυμίζω το  αναμορφωμένο πρόγραμμα των υπολοίπων αγώνων της φετινής χρονιάς.

25&26/9/21 29ο Κύπελλο Αθ. Λευκαδίτη – Α αγώνας ΚΟΜΟΤΗΝΗ
9&10/10/21 23ο Κύπελλο Boulder ΟΑΚΑ ΑΘΗΝΑ
23&2410/21 29ο Κύπελλο Αθ. Λευκαδίτη – Β αγώνας ΒΟΛΟΣ

Στον παρακάτω πίνακα παραθέτουμε την βαθμολογία από τους αγώνες των νέων και χρήσιμους στατιστικούς πίνακες τους οποίους επιμελήθηκε ο κ. Κυριαζής Χρύσανθος.

Η συνολική βαθμολογία και η ανακήρυξη του κυπελλούχου συλλόγου θα βγει από το σύνολο των αγώνων.

kypelo2021.xls

kypelo2021_1 kypelo2021_2
kypelo2021_3 kypelo2021_4