ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO


ACTIVEPOINT

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το προπονητικό σεμινάριο αγωνιστικής αναρρίχησης 26-28/5/2017

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ
26-27-28/5/2017

Στα πλαίσια προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης και επιμόρφωσης των ενεργών προπονητών, πραγματοποιήθηκε τριήμερη συνάντηση με καλεσμένο τον διεθνούς φήμης προπονητή Roman Krajnik από την Σλοβενία.

Την Παρασκευή 26.5 στο κλειστό γυμναστήριο The Wall, έγινε πρακτική εξάσκηση σε μεγάλες διαδρομές με σχοινί, όπου ο κ. Krajnik αποτύπωσε την ικανότητα και εντόπισε τα λάθη των αθλητών τα οποία και αναλύθηκαν αργότερα στη συνάντηση με τους προπονητές.

Το Σάββατο 27.5 στο γυμναστήριο Rockway Climbing ο κ. Krajnik πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις για τη βελτίωση των λαθών. Στο τέλος, στην συνάντηση με τους προπονητές έδωσε σχέδιο προπονητικού προγράμματος για ένα τρίμηνο.

Τη Κυριακή 28.5 πάλι στο γυμναστήριο Rockway έγινε ένας ευχάριστος άτυπος αγώνας bouldering με τους αθλητές χωρισμένους σε δύο ομάδες.

Ήταν ένα απολαυστικό τριήμερο που το διασκέδασαν όλοι, αλλά κυρίως αποκόμισαν στοιχεία και ιδέες προπονητικής ψηλού επιπέδου. Το ίδιο απολαυστικό, με δική του δήλωση, ήταν το τριήμερο και για τον κ. Roman Krajnik. Βρήκε ψηλότερο επίπεδο από ότι περίμενε (γιατί δεν είδε ποτέ αθλητές μας σε διεθνείς αγώνες) και κυρίως εντυπωσιάστηκε από το ήθος την ανταπόκριση και το χαρακτήρα των αθλητών μας.

Εντυπωσιαστήκαμε από τον κ. Krajnik, γιατί πέρα από την δεινή προπονητική του κλάση είχε μια εκπληκτική επικοινωνιακή ικανότητα με τους αθλητές, των οποίων από την δεύτερη μέρα έγινε φίλος. Ελπίζουμε και στο μέλλον αν το επιτρέψει το βαρύ πρόγραμμα του να τον έχουμε πάλι κοντά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τους υπεύθυνους των γυμναστηρίων “THE WALL” κ Κώστα Τσούλκα & “ROCKWAYWAY CLIMBING” κ. Αντώνη Σκευοφύλακα για την άμεση & θετική ανταπόκρισή τους στο αίτημα μας για την παραχώρηση των χώρων για την πραγματοποίηση του προπονητικού σεμιναρίου.

Ο Έφορος Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Θόδωρος Τσαβδαρίδης

seminario_anarrixisis1 seminario_anarrixisis2
seminario_anarrixisis3