ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO


ACTIVEPOINT

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Προπονητικό camp Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης στη Σόφια 7-9/7/2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο προπονητικό camp για τους αθλητές της Εθνικής και προ εθνικής ομάδας αγωνιστικής αναρρίχησης στην Σόφια της Βουλγαρίας. Συμμετείχαν όλοι οι αθλητές από τις κατηγορίες των Νέων και 2 αθλητές της προ εθνικής.

Αναλυτικά συμμετείχαν οι: Βαλσαμίδης Ματθαίος, Τσιαούσης Ορφέας, Λάβδας Αλέξανδρος, Κοσμάς Θωμάς, Μουταφίδου Έφη, Βελισσάρη Ηρώ, Κυριμλίδης Νικόλαος, Μαργαρίτης Μάνος, Αβραάμ Κωνσταντίνος, Λιούνη Αθανασία, Καλλία Εύα και από την προ εθνική οι : Μανέτας Γεώργιος και Μιχαηλίδου Γιοβάνα.

Την επίβλεψη των αθλητών είχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές κ. Μαγγίτσης Νικόλαος και κ. Ρίπης Περικλής ενώ αρχηγός της αποστολής ήταν ο έφορος κ. Τσαβδαρίδης Θόδωρος.

Η μετάβαση για προπόνηση στις νεόδμητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Walltopia στην Σόφια της Βουλγαρίας κρίθηκε αναγκαία για να μπορέσουν οι αθλητές να προσαρμοστούν σε συνθήκες αγωνιστικού πεδίου που συμβαδίζει με τα καινούργια δεδομένα τέλεσης των διεθνών αγώνων. Έτσι οι αθλητές προπονήθηκαν σε διαδρομές δυσκολίας με ύψος 20 μέτρα και με σύγχρονα πιασίματα, σε προβλήματα bouldering που στήνονται κυρίως από κατασκευές και όχι από παραδοσιακά πιασίματα, και σε πίστα ταχύτητας ολυμπιακών προδιαγραφών.

Έγινε πραγματικά πολύ καλή δουλειά και οι αθλητές συμμετείχαν με τόσο πάθος και αφοσίωση που την τελευταία ημέρα οι περισσότεροι είχαν προβλήματα με τις αφές των δακτύλων τους που είχανε πληγωθεί από την ένταση και τη διάρκεια της προπόνησης.

CampSofia2017_1 CampSofia2017_2
CampSofia2017_3