ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

DYNAFIT

DYNAFIT

Χορηγός ΕΟΟΑ

DIRECT ALPINE

DIRECT ALPINE

Χορηγός Ε.Ο.Ο.Α.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO


ACTIVEPOINT

MAKAK

MAKAK

Xορηγός Ε.Ο.Ο.Α.

ΜΥΘΙΚΟ ΒΟΥΝΟ

ΜΥΘΙΚΟ ΒΟΥΝΟ

Χορηγός της εκδήλωσης μνήμης του Δημήτρη Μπουντόλα, Λιτόχωρο, 27/5/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης, Βόλος 13.4.2018 Αλμυρός 14 & 15.4.2018 – Ανακοινώσεις

29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης, Βόλος 13.4.2018 Αλμυρός 14 & 15.4.2018

Ανακοινώσεις

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πλησιάζει και στη προσπάθεια να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν σας ανακοινώνουμε τα εξής.

1)      Τα αγωνίσματα της δυσκολίας και της ταχύτητας θα διεξαχθούν όπως ανακοινώθηκε και ήδη υπάρχουν στην παρούσα ιστοσελίδα τα φύλλα αγώνα με την σειρά εκκίνησης των αθλητών που προκρίθηκαν.

2)      Στον αγώνα του bouldering με τις επιπλέον δηλώσεις έχει μαζευτεί μεγάλος όγκος αθλητών. Έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί ως εξής.

α) οι κατηγορίες νέοι Γ (γεννημένοι το 2005&2006) αγόρια και κορίτσια θα τρέξουν το πρωί του Σαββάτου 14.4.2018 στις 9.30. Θα επιχειρήσουν σε διάστημα 1.30΄ να λύσουν 4 ή 5 προβλήματα  και θα πάρουν κατάταξη. (θα υπάρξει μέριμνα να τρέξουν νωρίτερα από τις άλλες κατηγορίες τον αγώνα δυσκολίας και αργότερα τον αγώνα ταχύτητας το απόγευμα του Σαββάτου).

β) Οι κατηγορίες γυναικών, νεάνιδων, νέες Α και νέες Β θα αγωνισθούν στο αγώνισμα του bouldering στις 9.30΄το πρωί της Κυριακής ( η ζώνη θα κλείσει στις 9.00΄). Θα τους δοθεί χρόνος 1  ώρας για να  προσπαθήσουν να λύσουν 4-5  προβλήματα boulder και θα πάρουν κατάταξη στην κατηγορία τους που θα μετρήσει και στο combined.

Οι ίδιες κατηγορίες των Ανδρών στις 11.00΄ (η ζώνη κλείνει στις 10.30΄) θα αγωνισθούν και θα τους δοθεί χρόνος 1.30΄  ώρας για να  προσπαθήσουν να λύσουν 4-5  προβλήματα boulder και θα πάρουν κατάταξη στην κατηγορία τους που θα μετρήσει και στο combined.

Οι 6 καλύτεροι άνδρες και 6 καλύτερες γυναίκες θα τρέξουν ένα τελικό με 4 προβλήματα και σειρά αντίθετη με την κατάταξή τους, έχοντας χρόνο 4΄λεπτα για κάθε πρόβλημα. Έτσι θα ανακηρυχθεί  ο super νικητής ανεξαρτήτου αγωνιστικής κατηγορίας στους άνδρες και τις γυναίκες. Ο τελικός αγώνας θα αρχίσει στις 14.00΄ για τις γυναίκες ενώ η ζώνη θα κλείσει στις 13.30΄και για τις γυναίκες και για τους άνδρες (6+6).

3)      Θα υπάρξει η δυνατότητα (αφού δεν υπάρχει άλλη  ανάλογη πίστα ταχύτητας) και τις προηγούμενες μέρες των αγώνων αλλά και το απόγευμα της Παρασκευής 13.4 μετά τον αγώνα δυσκολίας να γίνει προπόνηση των συλλόγων στην πίστα ταχύτητας στον Αλμυρό.

4)      Μετά το πέρας του αγώνα δυσκολίας στο Βόλο θα γίνει συνάντηση των εκπροσώπων και των προπονητών των συλλόγων με τον έφορο αναρρίχησης  Θεόδωρο Τσαβδαρίδη. Στην συνάντηση θα δοθούν διευκρινήσεις για το υπόλοιπο πρόγραμμα του πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και ολόκληρης της χρονιάς.

5)      Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΟΑ στις 28.3.2018 αποφασίσθηκε η πρόσληψη του κ. Νικολάου Μαγγίτση ως προπονητή της Εθνικής ομάδας για το έτος 2018.

Ο έφορος αγωνιστικής αναρρίχησης
Θόδωρος Τσαβδαρίδης