ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO


ACTIVEPOINT

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

26ο Κύπελλο Αθ. Λευκαδίτη (αγώνας δυσκολίας), Βόλος 5/5/2018, δ. τύπου, αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5.5 ο πρώτος αγώνας κυπέλλου «Αθ. Λευκαδίτη» στην κλειστή αναρριχητική πίστα του Βόλου με συμμετοχή 134 αθλητών (είχαν δηλωθεί 165 αθλητές).

Έγινε ένας όμορφος αγώνας με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να παρουσιάζουν ένα πολύ όμορφο θέαμα κυρίως στους τελικούς των κατηγοριών.

Η συνέχεια θα δοθεί στον αγώνα κυπέλλου Αθ. Λευκαδίτη στις μικρές κατηγορίες στις 16.6.2018, ενώ η δεύτερη φάση και η ανακήρυξη των κυπελλούχων θα γίνει σε όλες τις κατηγορίες εκτός από την κατηγορία ανδρών και γυναικών που ολοκληρώθηκαν, στον αγώνα του Κυπέλλου Ανάπτυξης στη Κομοτηνή στις 9.9.2018.

Εκείνο που πρέπει να τονισθεί είναι η φανερή άνοδος του αριθμού, του επιπέδου και του ανταγωνισμού των αθλητών αλλά και οι φανερές ελλείψεις μας σε χώρους και σε στελέχη ώστε να αναβαθμισθεί ο θεσμός των αγώνων.

Επιτακτική είναι πλέον η ανάγκη για την δημιουργία μιας μεγάλης αναρριχητικής πίστας ώστε να μπορεί να γίνει ο καταμερισμός των αθλητών και να μπορούμε να διεξάγουμε τους αγώνες μας σε λογικά χρονικά όρια και με καλύτερες συνθήκες.

Γνωρίζω ότι σε δύσκολες εποχές σύλλογοι από μακρινές αποστάσεις ταλαιπωρούνται από την επιμήκυνση του χρόνου του αγώνα και δυσανασχετούν.

Στο συγκεκριμένο αγώνα θα μπορούσε να γίνει μια μόνο διαδρομή και να δοθεί η συνέχεια στους αγώνες της Κομοτηνής και να φύγουμε όλοι στις 15.30, όμως από την πλευρά μου το θεωρώ αδικία να έρθουν αθλητές από τόσο μακριά να κάνουν μία διαδρομή και να φύγουν (αν είχαμε τις εγκαταστάσεις θα επιθυμούσα όλοι οι αθλητές να κάνουν δύο διαδρομές).

Όλα τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTE1WFEY-EtC—GZY06fLuqkcTQOV53ihtgl9wKgRs_UNMc8SXffdBIzxmJmOB8yDccVdDARURr3Q9/pubhtml

Ο Έφορος Αγωνιστικής Αναρρίχησης
Θεόδωρος Τσαβδαρίδης

LefkaditiDyskolias2018_1 LefkaditiDyskolias2018_2
LefkaditiDyskolias2018_4