ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Συμμετοχή σε βαλκανικούς αγώνες αγωνιστικής αναρρίχησης 2019

Αγαπητοί φίλοι,

Η  αγωνιστική σεζόν  στην χώρα μας θα τελειώσει με τον αγώνα κυπέλλου bouldering  όλων των κατηγοριών (αγωνιστικών και προ αγωνιστικών) και θα είναι ταυτόχρονα και Βαλκανικό Κύπελλο Νέων, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο γυμναστήριο του Rock way. Στις επόμενες μέρες θα βγει  η προκήρυξη του αγώνα.

Όπως είχαμε αναφέρει και στην αρχή της χρονιάς θα δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να πλουτίσουν την αγωνιστική τους δραστηριότητα με συμμετοχή τους σε βαλκανικά πρωταθλήματα και κύπελλα.

Θυμίζω ότι σε αυτά, δύναται να συμμετέχουν αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών που τερμάτισαν στις 5 πρώτες θέσεις και των προ αγωνιστικών κατηγοριών που τερμάτισαν μέχρι την 8η θέση.

Οι αθλητές θα δηλωθούν από την ομοσπονδία αλλά όλα τα υπόλοιπα  (μεταφορά, διαμονή, διατροφή, ασφάλιση) θα τα αναλάβουν οι σύλλογοι, οι προπονητές και οι γονείς.

Πρώτος αγώνας είναι το βαλκανικό πρωτάθλημα δυσκολίας προ αγωνιστικών κατηγοριών που θα γίνει στην πίστα των Σκοπίων. Στο πρόγραμμα οι διοργανωτές έχουν συμπεριλάβει  και  αγωνιστικές κατηγορίες (νέοι και νέες Α και Β). Δηλαδή έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλες οι κατηγορίες από Α (νέοι, νέες) έως την Ζ (ή παίδες Δ).

Ο αγώνας θα γίνει στις 28.9.2019 οπότε μέχρι 20.9.2019 θα πρέπει να στείλετε με mail στο  feakas2000@yahoo.com  και στο info@eooa.gr  τις συμμετοχές σας για να τις μεταβιβάσω.

Το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα υπάρξουν και άλλοι αγώνες νέων σε βαλκανικές χώρες που θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε. Θα βγει ανακοίνωση με τις ημερομηνίες και τις λεπτομέρειες σε επόμενη ανακοίνωση.

Συνημμένα τα πρόγραμμα  των αγώνων όπως το συνέταξαν οι διοργανωτές.

INVITATION LETTER for Atomska Mravka 2019 with agenda

Ο Έφορος Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Θεόδωρος Τσαβδαρίδης