ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Επισημάνσεις για τον αγώνα του 21ου Κυπέλου Bouldering – Πρόσκληση εκπροσώπων & προπονητών συλλόγων σε σύσκεψη

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία των δηλώσεων στον αγώνα λήγει την 20/10/2019, στις 24:00 η ώρα και καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή μετά την λήξη.

Σημαντική παρατήρηση: Επειδή ο αγώνας είναι ταυτόχρονα και βαλκανικός θα παρακαλούσαμε τους συλλόγους, κυρίως στις μικρές κατηγορίες, να δηλώσουν αθλητές οι οποίοι είναι αρκετά δουλεμένοι και προπονημένοι, γιατί το επίπεδο δυσκολίας των διαδρομών θα είναι αρκετά υψηλό. Παιδιά τα οποία είναι ελάχιστα μυημένα και προπονημένα, για να μην απογοητευτούν, είναι προτιμότερο να αγωνιστούν, αφού ανεβάσουν το επίπεδό τους, σε επόμενους αγώνες

Εάν κάποιος αθλητής από τους δηλωθέντες δεν θα μπορέσει να συμμετέχει, θα πρέπει ο σύλλογος να ενημερώσει για την απουσία του πριν τον αγώνα με e-mail στο feakas2000@yahoo.com

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 25/10/2019 από τις 17.30-20.30 μ.μ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΥΠΝΟΣΑΚΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟ e-mail eosa@otenet.gr ως 20/10/2019.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Μετά την τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής παρακαλούνται όλοι οι αρχηγοί και οι προπονητές των συλλόγων να παραμείνουν για να συζητήσουμε τα πεπραγμένα της φετινής χρονιάς αλλά και να πάρουμε αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές που προτείνονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επειδή οι προτάσεις για αλλαγές είναι σημαντικές η συμμετοχή όλων κρίνεται επιβεβλημένη γιατί τα θέματα που θα τεθούν αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τη δομή του προγράμματος των αγώνων.

BalkanYouthCup_05small