ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Ορειβατικού Σκι 2020

Αγαπητοί φίλοι,

Σας γνωρίζουμε ότι η Εθνική Ομάδα Ορειβατικού Σκι της Ε.Ο.Ο.Α για το 2020 θα συγκροτηθεί σύμφωνα με το σύνολο των βαθμών που θα προκύψει, από το 80% της βαθμολογίας/κατάταξης των αθλητών του Α΄ Ατομικού Αγώνα του 26ου Κυπέλλου «Αθ. Λευκαδίτη» και του Κάθετου Αγώνα του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του 2020 και από το 20% της βαθμολογίας/κατάταξης όλων των αγώνων Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Ο.Ο.Α της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς (2019).

Η βαθμολογία της κατάταξης των αθλητών στους αγώνες γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς (I.S.M.F, Ranking Rules & Regulations).

Επιπρόσθετα, η συμμετοχή σε αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν τους δυο πρώτους αγώνες κριτήριο συγκρότησης της εθνικής ομάδας, βαθμολογείται με 20 βαθμούς ανά αγώνα. Η βαθμολογία της συμμετοχής σε αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τους αγώνες κριτήριο προσμετράται για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σε ότι αφορά την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας και της συμμετοχής της σε διεθνείς αγώνες θα δώσει προτεραιότητα στην επιλογή αθλητών από μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες.