ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

29ο Κύπελλο Νέων: Δυσκολία Βόλος 3/7/21 – Boulder Αλμυρός 04/7/21

Αγαπητοί φίλοι

Οι κατηγορίες των νέων, που αποτελούν και το μέλλον του αθλήματος, λόγω της κατάστασης με την πανδημία έχουν περιέλθει σε απραξία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Για να μη χαθεί από το άθλημα αυτή η γενιά των αθλητών που φέραμε κοντά μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αγώνα που θα ενταχθεί στις σειρές των κυπέλλων της φετινής χρονιάς.

Δυστυχώς ενώ είχαμε προαναγγείλει τον αγώνα για 26 & 27/6 δεν μας δόθηκε το γυμναστήριο του  Βόλου λόγω διεξαγωγής αγώνων μπάσκετ.

Έτσι ο αγώνας θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο 3&4/7/2021.

Τώρα που έχουν ανοίξει τα γυμναστήρια ας προσπαθήσουν οι σύλλογοι να ενεργοποιήσουν τους μικρούς τους αθλητές και να συμμετέχουν στους αγώνες πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Θα φροντίσουμε ώστε ο αγώνας κυρίως για τις μικρότερες κατηγορίες να είναι περισσότερο διασκεδαστικός  και λιγότερο ανταγωνιστικός για την ευχαρίστηση των μικρών αθλητών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 03/07/21

Ώρα προσέλευσης ομάδων και έλεγχος δελτίων ορίζεται η 09.30- 11:00 π.μ.

Οι αρχηγοί θα προσκομίσουν τα δελτία για έλεγχο, θα καταθέσουν το αντίτιμο της συμμετοχής και για τους δύο αγώνες (θα λάβουν συνολική απόδειξη αργότερα) και θα τους δοθούν τα νούμερα των αθλητών (για όλη την αγωνιστική σεζόν). O αγώνας θα αρχίσει στις 11:30.

Βασικοί κανόνες προστασίας για τον αγώνα δυσκολίας.

Στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα θα εισέρχεται μόνο ένας προπονητής ή συνοδός της ομάδας με τον αθλητή που αγωνίζεται. Κανένας άλλος (γονέας ή φίλος ή παράγοντας) δεν θα επιτραπεί να εισέλθει στο γυμναστήριο.

Στον χώρο προθέρμανσης θα προσέρχονται μόνο οι αθλητές της αγωνιζόμενης κατηγορίας.

Οι σύλλογοι θα φροντίσουν ώστε α) οι αθλητές να έχουν υγρή μαγνησία ή στερεά σε μπαλάκι. Η μαγνησία σε σκόνη δεν θα επιτραπεί.

Το ιδανικό είναι ο κάθε αθλητής να σκαρφαλώνει χρησιμοποιώντας το προσωπικό του σχοινί (μόνο στην κατηγορία πανπαίδες πανκορασίδες Α).

Θα επιτραπεί η περίπτωση ο κάθε σύλλογος να χρησιμοποιεί το δικό του σχοινί για τους αθλητές του. Το σχοινί πρέπει να είναι τοποθετημένο σε σακούλα με εμφανή γραφή του ονόματος του συλλόγου.

Οι ασφαλιστές θα φορούν μάσκα.

Κυριακή 04/07/21

Ώρα προσέλευσης των ομάδων ορίζεται 8:00 στο άλσος Κουρί στον Αλμυρό. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 8:30 πμ

Βασικοί κανόνες προστασίας για τον αγώνα Bouldering

Η E.O.O.A παρέχει διανεμητή αντισηπτικού με βάση το αλκοόλ στον χώρο ανάπαυσης, για χρήση πριν και μετά από κάθε BOULDER

Οι σύλλογοι θα φροντίσουν ώστε οι αθλητές να έχουν υγρή μαγνησία ή στερεά σε μπαλάκι.

Η μαγνησία σε σκόνη δεν θα επιτραπεί.

Κατά τακτά διαστήματα σε κενό χρόνο, στέλεχος του αγώνα θα καθαρίζει τα πιασίματα από την μαγνησία.

Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν βούρτσες στο στρώμα. Οι αθλητές θα βουρτσίζουν μόνοι τους με προσωπική βούρτσα τα πιασίματα.

Η κάρτα αποτελεσμάτων του αθλητή δεν θα χρησιμοποιηθεί. Με την λήξη της προσπάθειας ο κριτής θα αναφέρει στον αθλητή την επίδοσή του και αφού ο αθλητής συμφωνήσει ο κριτής θα την σημειώνει στο μπλοκ του.

Κατά τη διάρκεια της παρατήρησης πριν από τον τελικό γύρο όλοι οι αθλητές και τα στελέχη που βρίσκονται στην περιοχή παρατήρησης θα φορούν μάσκα.

Κατά τη διάρκεια της παρατήρησης όλοι οι αθλητές και τα στελέχη φορούν τη μάσκα τους.

Γίνεται κατανοητό ότι όλοι οι αθλητές θα έχουν υποχρεωτικά την προσωπική τους μάσκα και συνιστάται το προσωπικό του αντισηπτικό.

ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ

Εκείνο που επιβάλλεται είναι η συνεργασία και η εναρμόνιση όλων στην προσπάθεια για την τήρηση των μέτρων που θα αποτρέψουν την πιθανότητα της εξάπλωσης του ιού στις διοργανώσεις μας.

Πρέπει απαρέγκλιτα να τηρήσουμε το πρωτόκολλο προστασίας κατά την διάρκεια του αγώνα έτσι όπως εγκρίθηκε από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α.

https://drive.google.com/file/d/1nA-Cgj5GhL_hoG7ridn_9h5tE57_-1dC/view?usp=sharing

Παρακαλούνται οι αρχηγοί και οι προπονητές των συλλόγων να διαβάσουν με προσοχή το παραπάνω πρωτόκολλο και να ενημερώσουν τους αθλητές για τα μέτρα που θα ληφθούν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Όλοι οι αθλητές και τα στελέχη του αγώνα υποχρεωτικά πριν τον αγώνα πρέπει να ελεγχθούν με τεστ covid.

Ο έλεγχος πριν από τους αγώνες μπορεί να είναι μοριακός (RT-PCR) 24-48 ώρες πριν τον

αγώνα ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) την ημέρα του αγώνα ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, το τελευταίο 24ώρο πριν τον αγώνα.

Το αποδεικτικό εμβολιασμού δεν απαλλάσσει από την υποχρέωση διενέργειας τεστ covid.

Επίσης, θα απαιτηθεί τεστ covid από όλους τους εισερχόμενους στην εγκατάσταση.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις/γήπεδα θα πρέπει να υπάρχει μόνο μια είσοδος / έξοδος στην οποία καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ

Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχομένων –εξερχομένων το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου και εξόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων και θα υπογράφεται από όλους τους εισερχόμενους στην αθλητική εγκατάσταση

Για την είσοδο στην εγκατάσταση θα πρέπει να συμπληρώνεται ο επικαιροποιημένος κατάλογος Εισερχομένων/ Εξερχομένων:

https://gss.gov.gr/images/Κατάλογος_Εισερχ-Εξερχ_στην_αθλητική_εγκατάσταση_v9.pdf

Οι παρευρισκόμενοι στις εισόδους της εγκατάστασης θα πρέπει να είναι οι ελάχιστοι δυνατοί για την εύρυθμη είσοδο των συντελεστών του αγώνα, ενώ θα πρέπει να κρατούν απόσταση 2μ. μεταξύ τους και να φορούν μάσκες

Απονομές δεν θα γίνουν.

Όπως προαναφέραμε η σύσκεψη των αρχηγών θα γίνει με τηλεδιάσκεψη όπου θα ήταν καλό να συμμετέχουν εκπρόσωποι από όλους του συλλόγους που έχουν αθλητές. Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 14:30.

Όλοι οι σύλλογοι πρέπει να στείλουν τα όνομα και το e mail ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού στελέχους έως 27/6/21 ώστε να τους σταλεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος συμμετοχής στη τηλεδιάσκεψη. Στην τηλεδιάσκεψη μπορούν να συμμετέχουν και τα στελέχη του αγώνα. Τα mail συμμετοχής να σταλούν στο pavlinos@yahoo.com ή στο feakas2000@yahoo.com .

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί υπάρχει επιστολή της ομοσπονδίας που αφού εκτυπωθεί και συμπληρωθεί, θα μπορούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στον αγώνα να κλείσουν τηλεφωνικό ραντεβού σε μονάδα υγείας με προτεραιότητα, λέγοντας ότι θα συμμετέχουν σε αθλητική συνάντηση για να κάνουν το rapid τεστ δωρεάν.

https://drive.google.com/file/d/1mLOJVTiqGte1cA83zbyrhb8oz5kj13Zx/view?usp=sharing

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων (στελεχών, αθλητών, προπονητών και συνοδών θα γίνει προσπάθεια για να υπάρξει μονάδα του ΕΟΔΥ για διενέργεια του rapid test, στον Βόλο το Σάββατο 3/7/21.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες  και οδηγίες μετά την λήξη των δηλώσεων.

Στους συγκεκριμένους αγώνες μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα σωματεία που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΟΑ.

Ο έφορος αγωνιστικής αναρρίχησης
Θόδωρος Τσαβδαρίδης

Στις προκηρύξεις που ακολουθούν θα πρέπει να δηλωθούν οι αθλητές ξεχωριστά για κάθε αγώνισμα (δυσκολία και Boulder)

Προκήρυξη 29ο Κύπελλο Νέων – Αλμυρός Boulder

Προκήρυξη 29ο Κύπέλλο Νέων – Βόλος