ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Δελτίο τύπου Πανελλήνια Σχολή Ορειβασίας Αναρρίχησης

Με το παρόν δελτίο διευκρινίζουμε ότι :

Πρόσφατα λάβαμε γνώση ανάρτησης στην ιστοσελίδα www.basecamp.gr περί διοργάνωσης σχολής με τίτλο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ» από την ατομική επιχείρηση BASECAMP του Παναγιώτη Κοτρωνάρου για το περιεχόμενο της ανάρτησης το οποίο θίγει τα συμφέροντα της ΕΟΟΑ του έγινε εξώδικη όχληση με την παρότρυνση να ανασκευάσει την ανάρτηση. Δυστυχώς ο κ. Κοτρωνάρος με δημοσιεύσεις στο fakebook (Panagiotis Kotronaros Έκτακτη Ανακοίνωση. Εκτός Ε.Ο.Ο.Α μετά από 25 χρόνια!) προσπαθεί να διαστρεβλώσει την ουσία και τα γραφόμενα του εξωδίκου με ανακρίβειες και συκοφαντίες για τα μέλη του Δ.Σ της ΕΟΟΑ, έως σήμερα δεν θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια σε όσα ανακριβή μας προσάπτει. Παρατηρούμε όμως πως την στάση μας την εξέλαβε ως αδυναμία λόγου απάντησης και συνεχίζει να γράφει ανακρίβειες.

Panagiotis Kotronaros

Γιώργος @@@@@ φυσικά και θα δώσω στη δημοσιότητα το εξώδικο. 25 χρόνια κάνω αυτή την δουλειά και το ξέρει όλη η Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια η ΕΟΟΑ έχει δώσει στους μαθητές που έχω εκπαιδεύσει στις σχολές πάνω από 1.000 βεβαιώσεις ΕΟΟΑ. Πάντα τα προγράμματα ανέβαιναν πρώτα στο επαγγελματικό μου site basecamp.gr. Τώρα θυμήθηκαν να μου στείλουν εξώδικο; Τι άλλαξε δηλαδή ρε Γιώργος Παπάζογλου για πες μου εσύ που ξέρεις? Στην Σαράνταινα Γραμμένη Οξυά, η μπουλντόζα κοντεύει να μπει μέσα στο καταφύγιο της Ε.Ο.Ο.Α, δεν τους είδα όμως να στείλουν κάποιο εξώδικο στην εταιρεία ή έστω στον εργολάβο που έχει παραβεί όλους τους κανονισμούς περί προστατευόμενης περιοχής. Αλλά ξέχασα, την άλλη βδομάδα έχουν ραντεβού με τον υπουργό, πως θα παρουσιαστούν μπροστά του αν τους έχει πάρει κανένα μάτι στη διαδήλωση? Με σκυμμένα τα κεφάλια? Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός της διαπλοκής τότε ποιος είναι;

Αντιγραφή από το προσωπικό fakebook του κ. Κοτρωνάρου το οποίο είναι ανοικτό άρα και δημόσιο.

Με τις δημοσιεύσεις του κ. Κοτρωνάρου ψευδώς δίνεται η εντύπωση ότι το εξώδικο που του κοινοποιήθηκε έγινε για να τον πολεμήσουμε ως ομοσπονδία στο θέμα εγκατάστασης ανεμογεννητριών και τις προσπάθειας που κάνει ώστε να μην διαβρωθούν τα βουνά από τις ανεμογεννήτριες, φυσικά και είμαστε μαζί με όλες τις φωνές που αντιδρούν στη βάναυση αλλοίωση του τοπίου έτσι όπως το έχουμε γνωρίσει και το βιώνουμε καθημερινά, φυσικά και είμαστε ενάντια σε ενέργειες που έχουν ως συνέπεια την επίδραση στο φυσικό περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα, τη ζημιά των δασών, όπως έχουμε κοινωνήσει με ψήφισμά μας σε αρμόδιους φορείς μετά από ομόφωνα απόφαση της Γ.Σ των σωματείων μας.

Έξυπνα και αριστοτεχνικά προσπαθεί με επικοινωνιακούς παραλληλισμούς να αποσυνδέσει τα γραφόμενα του εξωδίκου που αφορούν την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτή και να το συνδέσει με την προσωπική του δράση ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, κατηγορώντας, συκοφαντώντας τα μέλη του Δ.Σ της ΕΟΟΑ, άτομα που προσφέρουν εθελοντικά και όχι με αμοιβή όπως ο κ. Κοτρωνάρος, Λέμε λοιπόν ότι εμείς δεν είμαστε με το σύστημα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ κ. ΚΟΤΡΩΝΑΡΟ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ όπως εσείς λέτε κακόβουλα για εμάς. Αυτό ίσως καλύπτει τον ίδιο όχι όμως το Δ.Σ της ΕΟΟΑ, επαναλαμβάνουμε πως όλοι εμείς στο Δ.Σ είμαστε άτομα που δίνουμε από τον χρόνο μας και την επαγγελματική μας ενασχόληση και προσπαθούμε να προστατέψουμε το θεσμό και το κύρος της ομοσπονδίας, στην προσωπική μας δραστηριότητα έχουμε συμμετοχή και άποψη.

Παρακάτω περιγράφεται επιγραμματικά η ουσία του εξωδίκου το οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε να το δημοσιοποιήσουμε εμείς γιατί εμπίπτει στο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα.

Η Ομοσπονδία μας ουδεμία έγκριση παρείχε για τη διοργάνωση της ανωτέρω σχολής, «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ» από την ατομική επιχείρηση BASECAMP του Παναγιώτη Κοτρωνάρου, ούτε υπάρχει μεταξύ της Ομοσπονδίας και της ανωτέρω κερδοσκοπικής επιχείρησης οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας όπως επιχειρείται να εμφανιστεί στην ανωτέρω ανάρτηση.

  • Ουδέποτε υποβλήθηκε στην Ομοσπονδία μας οποιοδήποτε έγγραφο της ανωτέρω σχολής προς έγκριση,
  • Ουδεμία βεβαίωση ή πιστοποίηση αποφοίτησης ή με άλλο τρόπο αναγνώρισης της ανωτέρω σχολής παρέχεται από την Ομοσπονδία.
  • Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας είναι διατεθειμένο να προασπίσει με κάθε τρόπο και σε κάθε θεσμοθετημένη Αρχή (Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές, διοικητικές και φορολογικές Αρχές), τα συμφέροντα και το κύρος της Ομοσπονδίας αποτρέποντας κάθε παρόμοια ενέργεια και ιδιαίτερα ψευδείς δημοσιεύσεις και αναρτήσεις σχετικές με σχολές, «εγκεκριμένες από την Ομοσπονδία ή σε συνεργασία με την Ομοσπονδία».

Για την Ε.Ο.Ο.Α
Το Δ.Σ