34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης (Δυσκολία – Ταχύτητα), Αχαρνές 1-2/4/2023 (δ. τύπου – αποτελέσματα)

 

Το 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τα αγωνίσματα της δυσκολίας και της ταχύτητας ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου στην Αναρριχητική Πίστα του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών.   Πρωταθλητής Σύλλογος αναδείχτηκε ο Ο.Σ. Αιγινίου με 1888 βαθμούς.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά και στους δύο αγώνες 18 Σύλλογοι. Στον αγώνα boulder συμμετείχαν 103 αθλητές/τριες και στον αγώνα δυσκολίας και ταχύτητας 90 αθλητές/τριες.

H νέα πλατφόρμα της Vertical life χρησιμοποιήθηκε και στους δύο αγώνες του 34ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος συνέβαλε σημαντικά στην γρήγορη και αξιόπιστη απεικόνιση των αποτελεσμάτων ιδιαίτερη σημασία για την οργάνωση όλου του προγράμματος είχε η συμβολή του Παύλου Καλλία.

Να συγχαρούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια τους στους αγώνες. Να ευχαριστήσουμε όλα τα στελέχη, κριτές, ασφαλιστές και γραμματεία. Σημαντικό μερίδιο για την επιτυχία του αγώνα είχαν οι χαράκτες Σκευοφύλακας Αντώνης, Δανιηλ Χρήστος, Χωριανοπούλου Λήδα και Λάβδας Αλέξανδρος.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έγινε παρουσία και τον τριών προπονητών της Εθνικής, Στέλλας Κερασίδου (Επικεφαλής ομοσπονδιακή προπονήτρια), Νικόλαου Μαγγίτση (Βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής Νοτίου Ελλάδος), Κωνσταντίνου Πεντεφούντη (Βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής Βορείου Ελλάδος) είδαν όλους τους αθλητές/τριες και τις δύο μέρες έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την απόδοση τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς climbing holds & resolelab

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχουν τα αποτελέσματα του αγώνα.

https://eooa.results.info/

Πίνακας Βαθμολογίας των Συλλόγων:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IfXFNyWUjmqARW374Cwy8eauG8KuDHBJ/edit?usp=sharing&ouid=104886436221197385046&rtpof=true&sd=true

 

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.