Σημαντική Ενημέρωση: Αίτημα προς την Ε.Ο.Ο.Α για τη Χορήγηση Βεβαίωσης Αθλητικής Εμπειρίας (για την Αίτηση Συμμετοχής στη Σχολή Προπονητών Γ' Κατηγορίας)

 

Σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να χορηγηθεί βεβαίωση αθλητικής εμπειρίας για τους υποψήφιους που σκοπεύουν να υποβάλλουν αίτηση στην σχολή προπονητών Γ' κατηγορίας στα τρία αθλήματα, είναι απαραίτητο να αποστείλουν με απλό email το αίτημά τους προς την Ε.Ο.Ο.Α, αναφέροντας οπωσδήποτε στο αίτημά τους τις ημερομηνίες συμμετοχής σε αγώνες (συνολικά τουλάχιστον για 3 έτη για τα αθλήματα αγωνιστικής αναρρίχησης και ορειβατικού σκι και για 1 έτος για το άθλημα της αναρρίχησης βράχου) & αναφέροντας οπωσδήποτε την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων αυτών για να εντοπιστεί, να διασταυρωθεί και να επιβεβαιωθεί από την Ομοσπονδία η ορθότητα των στοιχείων.

Στους κατόχους πτυχίων Τ.Ε.Φ.Α.Α κατά παρέκκλιση των παραπάνω αρκεί 1 μόνο έτος ενεργής συμμετοχής σε αγώνες (βλέπε σχετικό ΦΕΚ).

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλους τους υποψηφίους είναι το σωματείο στο οποίο αγωνίστηκαν κι υπάρχουν τα φύλλα αγώνων, να κατείχε την αθλητική αναγνώριση στο άθλημα που τους ενδιαφέρει την περίοδο για την οποία το αιτούνται.

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.