34η ΠΑΣ: Αναβολή της συνάντησης και του αγώνα Αναρρίχησης Βράχου

 

Προς τα Σωματεία, τους αθλητές και τους αναρριχητές βράχου

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας, δεν μπορούμε παρά να συμπάσχουμε με τον ανθρώπινο πόνο που προκάλεσαν αυτές.

Μετά τον ολέθριο αφανισμό μεγάλου ποσοστού των δασών μας αυτό το καλοκαίρι, οι πλημμύρες ήταν η επιτομή της ανθρώπινης δυστυχίας αφού ευθύνονται και για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών, περιουσιών, καταστροφών πόλεων, χωριών και σημαντικά μεγάλου ποσοστού του έφορου Θεσσαλικού κάμπου μετατρέποντάς τον σε λίμνη θανάτου.

Συμμεριζόμενοι αυτό τον όλεθρο αναβάλουμε τον προγραμματισμένο αγώνα αναρρίχησης βράχου για τις 28/10/23 και την 34η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση (θα ανακοινωθεί αργότερα τυχόν νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της) καθώς, στα Μετέωρα, βρισκόμενα στην "καρδιά" της Ελλάδας και σε απόσταση αναπνοής από την εξελισσόμενη τραγωδία, δεν θα συμβάλουμε να γίνουν αυτή την δυσκολη περίοδο τόπος αναρριχητικής γιορτής αλλά πένθους και προσευχής για τους συνανθρώπους μας.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο επιμόρφωσης των εκπαιδευτών και το Συνέδριο/Γ.Σ της Βαλκανικής Ένωσης Ορειβασίας (BMU).

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.