Πίνακες για την κατάθεση δράσης των Σωματείων μελών μας με το νέο σύστημα και διευκρινήσεις για την συμπλήρωσή τους

 

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά την έγκριση από τη Γ.Σ. των σωματείων μελών μας της 18/2/23 του νέου τρόπου αξιολόγησης/βαθμολόγησης των σωματείων, επισυνάπτεται ο πίνακας τύπου xlsx με ενσωματωμένους αλγόριθμους για να συμπληρώσετε την ετήσια δράση σας στους τομείς: (1) ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ / ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ, (2) ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΒΡΑΧΟΥ και (3) ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Για την καταχώρηση  ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ και ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΒΡΑΧΟΥ :

Στις στήλες «Ι» και «J» επιλέγετε μία από τις προτεινόμενες επιλογές

Για την καταχώρηση ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

Στις στήλες «Η» «Κ» και «Μ» επιλέγετε μία από τις προτεινόμενες επιλογές

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:

  • Σε κάθε φύλλο καταχώρισης δράσης υπάρχει η τελευταία στήλη ΒΑΘΜΟΙ της οποία το περιεχόμενο προκύπτει αυτόματα και δεν επιτρέπεται να επηρεαστεί. Το ίδιο ισχύει και για το γενικό σύνολο του κάθε πίνακα.
  • Οι υποπίνακες στη δεξιά πλευρά του κάθε φύλλου είναι ενημερωτικοί & διευκρινιστικοί για την καταχώρηση

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ. Ν. Κρούπη email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ. 6934284976 κατά τις ώρες 19:00-21:00 και με τον κ. Χ. Τζώτζο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημαντική διευκρίνιση: Η δράση του 2023 και μετά θα πρέπει να κατατίθεται στην ΕΟΟΑ αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή επισυναπτόμενη στο σχετικό διαβιβαστικό έγγραφο του κάθε Σωματείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΚΟΝΤΟΣ                              Κ. ΔΗΛΑΒΕΡΑΚΗ

Συν:     Πίνακες Υπολογισμού Δράσης Σωματείων v8

            Νέος κανονισμός βαθμολόγησης της δράσης των σωματείων της Ε.Ο.Ο.Α

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.