Φωτορειβατώ, έκθεση φωτογραφίας της Ε.Ο.Ο.Α 15-17/9/2023, Καστράκι, Μετέωρα

fotoreivato(Ένα κομμάτι χώρου και ένα κομμάτι χρόνου. Αυτή είναι η μεγάλη δύναμη της φωτογραφίας. Η αληθοφάνεια, η περιγραφή, ο φωνογραφημένος χώρος και ο χρόνος. Ο χρόνος της λήψης και ο ενσωματωμένος στη φωτογραφία χρόνος ο οποίος ισούται με τον χρόνο που θα ζήσει η φωτογραφία. Δηλαδή το αιώνιο ίχνος μιας στιγμής.)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησής στα πλαίσια της 34ης Πανελλήνιας Αναρριχητικής Συνάντησης 15-17 Σεπτέμβριου 2023, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Φωτορειβατώ»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του κάμπινγκ «Βράχος» στο Καστράκι Μετεώρων όπου θα πραγματοποιηθούν και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις της Π.Α.Σ..

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00

Η έκθεση απευθύνεται σ όλους τους ορειβάτες που θέλουν να αναδείξουν τις φωτογραφικές τους στιγμές, έντασης ή ηρεμίας, τις στιγμές μιας ορειβατικής ανάβασης, ενός τοπίου, ανθρώπων και φίλων στα βουνά.

Οι φίλοι δημιουργοί φωτογράφοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην έκθεση, θα πρέπει να αποστείλουν τα έργα τους μέχρι 30 Ιουνίου 2023 στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεν υπάρχει περιορισμός αριθμού φωτογραφιών ανά συμμετέχοντα και θα εκτεθούν αυτές που θα επιλεγούν από τους κριτές. Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν, για να εκτεθούν θα πρέπει να εκτυπωθούν σε διαστάσεις 30cmΧ40cm ή 30cmΧ45cm. Το κόστος της κάθε εκτύπωσης υπολογίζεται περίπου σε 20€ και θα βαρύνει τον συμμετέχοντα.

Την επιμέλεια της έκθεσης και την επιλογή των φωτογραφιών θα έχουν ο κ. Σπύρος Πολυτάρχου και ο κ. Νίκος Νέζης

Πληροφορίες: κ. Λουκάς Ανέστης τηλ.: 6975917659 ΄Έφορος Ορειβασίας της ΕΟΟΑ

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.