ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων Γ.Γ.Α, εγγραφή – επικαιροποίηση στοιχείων

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η υπ. αριθμ. 168038 Υ.Α από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού (Φ.Ε.Κ 1593/Β/20-4-2021), σχετικά με την εγγραφή των αθλητικών σωματείων με ειδική αθλητική αναγνώριση στο «Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων» του άρθρου 142 του Ν. 4717/2020 (Α 148), η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας από τις 21/4/2021 με τίτλο: «Αίτηση εγγραφής αθλητικού σωματείου με ειδική αθλητική αναγνώριση και επικαιροποίηση των στοιχείων». Παρακαλούμε τα σωματεία που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση και δεν έχουν υποβάλλει αίτηση για την εγγραφή τους στο ως άνω μητρώο να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες

Σας εφιστούμε την προσοχή, διότι σύμφωνα με την παρ. 3του άρθρου 4, τα σωματεία που έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο κατά το έτος 2020, υποχρεούνται να επικαιροποιήσουν τα απαιτούμενα στοιχεία ως τις 31/8/2021. Η επικαιροποίηση στοιχείων συνιστά νέα αίτηση εγγραφής. Εάν η αίτηση επικαιροποίησης, είναι ελλιπής και έχει ως αποτέλεσμα τη μη επικαιροποίηση της εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο για το έτος 2021, το ενδιαφερόμενο αθλητικό σωματείο έχει δικαίωμα διόρθωσης, συμπλήρωσης και επανυποβολής της αίτησής του μέχρι τις 30/11/2021.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Ν. 4726/2020 (Φ.Ε.Κ 181Α/18-9-2020) και τα άρθρα 3 παρ. 1α και 30 παρ. 2 αναφορικά με την ειδική αθλητική αναγνώριση προβλέπονται τα εξής:

Άρθρο 3 / Ειδική αθλητική αναγνώριση – Τροποποίηση του άρθρου 8 του Ν. 2725/1999

1Α. Κατά τα πρώτα δύο (2) έτη από την εγγραφή του σε αθλητική ένωση ή ομοσπονδία, το αθλητικό σωματείο μετέχει στην αγωνιστική δραστηριότητα της οικείας ένωσης ή ομοσπονδίας, πλην των πανελληνίων αγώνων και πρωταθλημάτων ή των τελικών φάσεων πανελληνίων αγώνων και πρωταθλημάτων, χωρίς να διαθέτει ειδική αθλητική αναγνώριση, την οποία μπορεί να αιτηθεί και να λάβει το αργότερο εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος. Αν μετά από την παρέλευση δύο (2) ετών από την εγγραφή του το αθλητικό σωματείο δεν έχει λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση, διαγράφεται αυτοδικαίως από το μητρώο των μελών της ένωσης ή της ομοσπονδίας και δε δύναται πλέον να συμμετέχει στις αγωνιστικές διοργανώσεις της αντίστοιχης αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας.

Άρθρο 30 / Μεταβατικές διατάξεις

2. Τα αθλητικά σωματεία, τα οποία κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος είναι ήδη εγγεγραμμένα σε αθλητική ένωση ή ομοσπονδία, χωρίς να έχουν λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση της αναγνώρισης αυτής το αργότερο εντός χρονικού διαστήματος δύο (2) ετών από την έναρξη ισχύος του παρόντος. Αθλητικά σωματεία που δεν θα λάβουν την ειδική αθλητική αναγνώριση εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος διαγράφονται αυτοδικαίως από το οικείο μητρώο μελών και δε δύνανται να συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντίστοιχης αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας.

Με ορειβατικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΚΟΝΤΟΣ                                ΕΥΑ ΜΠΑΛΛΙΟΥ

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση: http://www.eooa.gr/?p=4917

Συμμετοχή της Ε.Ο.Ο.Α στη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Αναρρίχησης (I.F.S.C) 23-25/4/2021

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ  I.F.S.C. 23-25/4/2021

Στις 23-25 Απριλίου έγινε διαδικτυακά η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Αναρρίχησης.  Ο Marco Scolaris και η Debbie Gawrych, μετά την επανεκλογή τους ως Πρόεδρος και Γενική Γραμματέας αντίστοιχα, θα ηγηθούν στην διοίκηση της I.F.S.C από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 που θα γίνουν το καλοκαίρι έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Η εκλογική διαδικασία έγινε στην XVII Γενική Συνέλευση της IFSC, στην οποία συμμετείχαν  57 ομοσπονδίες  με δικαίωμα ψήφου.

Οι εκλογές για την ηγεσία της I.F.S.C ήταν το κύριο θέμα των εργασιών κατά τη διάρκεια της τριήμερης Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας στο διαδίκτυο (ήταν να γίνει στο Παρίσι).

Η συνέλευση άνοιξε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Thomas Bach.

Ο κ. Scolaris, ο οποίος ηγείται της I.F.S.C από την ίδρυσή της το 2007, χωρίς άλλη υποψηφιότητα για το αξίωμα, επανεξελέγη Πρόεδρος για άλλη μια τετραετή θητεία μέχρι το 2025 με 50 ψήφους.

Ο κ. Scolaris ήταν η αιχμή του δόρατος της προσπάθειας ένταξης του αθλήματος  στο Ολυμπιακό αθλητικό πρόγραμμα. Έτσι η αγωνιστική αναρρίχηση (Sport Climbing) κάνει το ολυμπιακό ντεμπούτο  αυτό το καλοκαίρι στο Τόκιο και τρία χρόνια αργότερα το 2024 στο Παρίσι,  δύο σημαντικά ορόσημα στη σχετικά σύντομη ιστορία της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Scolaris  στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τόνισε ότι τώρα που έχουμε εξασφαλίσει  θέση  σε δύο διοργανώσεις  Ολυμπιακών Αγώνων, άμεσα πρέπει να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι η Αγωνιστική Αναρρίχηση θα περιλαμβάνεται στους Ολυμπιακούς και Παρ ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες 2028 αλλά και στους επόμενες Ολυμπιάδες.

Γενική Γραμματέας για δεύτερη θητεία με 48 ψήφους θα είναι η  κα Debbie Gawrych. Η Gawrych ηγήθηκε της ανάπτυξης του στρατηγικού σχεδίου I.F.S.C 2020-2028 και διαχειρίστηκε τη σύμβαση μάρκετινγκ με την Dentsu.

Η πλήρης σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της I.F.S.C είναι η ακόλουθη:

 • IFSC President: Marco Maria Scolaris
 • IFSC Secretary General: Debra Gawrych
 • IFSC Vice President: Toru Kobinata
 • IFSC Vice President: Wolfgang Wabel
 • IFSC Treasurer: Pierre You
 • IFSC Africa Council Representative: George Stainton
 • IFSC Asian Council Representative: Li Zhixin
 • Athletes’ Representative: Sean McColl
 • Athletes’ Representative: Shauna Coxsey

Εκπρόσωποι των τριών εναπομεινάντων ηπειρωτικών συμβουλίων θα οριστούν στις επερχόμενες εκλογές.

Εκτός από την επικύρωση διαφόρων  εκθέσεων και τις επικαιροποιήσεις θεμάτων από τα Ηπειρωτικά Συμβούλια και τις Επιτροπές, η Γενική Συνέλευση επικύρωσε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής να δεχθεί δύο νέα μέλη στην Ομοσπονδία: την Κροατική Ομοσπονδία Αθλητικής Αναρρίχησης, που θα εκπροσωπεί την Κροατία, και την Federación Puertorriqueña de Escalada, που θα εκπροσωπεί το Πουέρτο Ρίκο.

Έγιναν ενημερώσεις σχετικά με τον προγραμματισμό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 και τους επερχόμενους ηπειρωτικούς Αγώνες. Δόθηκε επίσης μια ανάλυση της  κατάστασης για τη σεζόν 2021, η οποία ξεκίνησε με επιτυχία στο Meiringen της Ελβετίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς και μια προ επισκόπηση για την σεζόν 2022.

Επίσης ενδιαφέρον έχουν οι διάφορες προτάσεις για τη βαθμολόγηση του combined (lead+ bouldering) που θα ισχύει από την επόμενη χρονιά για να εφαρμοσθεί στην Ολυμπιάδα 2024 στο Παρίσι. Παραθέτονται συνημμένα οι σύνδεσμοι των προτάσεων όλων των επιτρόπων από όπου αθλητές, χαράκτες, προπονητές και στελέχη μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες και εφαρμογές από την εξέλιξη του αθλήματος.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις Γενικές Συνελεύσεις του 2022 και του 2023, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Σολτ Λέικ Σίτι, στη Γιούτα, στις ΗΠΑ και στη Σιγκαπούρη αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος Μ. Scolaris έκλεισε τη Γενική Συνέλευση ευχαριστώντας τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών για την υποστήριξή τους και ζήτησε εστίαση στην προσπάθεια για επιτυχία στο ιστορικό ντεμπούτο της Αγωνιστικής Αναρρίχησης στο Τόκιο αυτό το καλοκαίρι.

Ο συμμετέχων Έφορος Αγωνιστικής Αναρρίχησης
Θόδωρος Τσαβδαρίδης

Δείτε τα συνημμένα:

Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία εποπτείας των Σωματείων Αγωνιστικού Αθλητισμού

Δείτε το σχετικό έγγραφο

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ Ε4 – ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από την οργανωτική επιτροπή του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ακυρώνεται η δράση για την φροντίδα του Ευρωπαϊκού Μονοπατιού Ε4, για αυτή την περίοδο.

Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε την τόσο σημαντική αυτή δράση.

Για την Ε.Ο.Ο.Α
Από το Δ.Σ

Καθορισμός των απαραίτητων δικαιολογητικών για την χορήγηση ειδικής αθλητικής αναγνώρισης σε σωματείο, για άθλημα το οποίο καλλιεργεί & υπόδειγμα βεβαίωσης

Δείτε το ΦΕΚ_1670_23_4_2021

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Αίτηση εγγραφής αθλητικού σωματείου με ειδική αθλητική αναγνώριση και επικαιροποίηση των στοιχείων

ΦΕΚ 1593/Β?20-4-2021, Απόφαση 168038

“Καθορισμός για το 2021 των ειδικότερων στοιχείων και των λεπτομερειών

α) για την αίτηση εγγραφής αθλητικού σωματείου με ειδική αθλητική αναγνώριση στο «Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων» του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α’ 148),

β) για την επικαιροποίηση των στοιχείων των ήδη εγγεγραμμένων στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων, καθώς και

γ) για τον έλεγχο της αίτησης εγγραφής ή / και επικαιροποίησης”.

Δείτε το ΦΕΚ

Έφυγε από κοντά μας ο Κώστας Ζολώτας

ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΛΩΤΑΣ

zolotas1Στις 14 Απριλίου 2021 το βράδυ μας ανακοινώθηκε με μεγάλη θλίψη η απώλεια του Κώστα Ζολώτα. Ο Όλυμπος από χθες έχασε τον 13ο Θεό του.

Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της ελληνικής ορειβασίας, αγάπησε τον Όλυμπο περισσότερο από κάθε τι και προσέφερε σε κάθε ορειβάτη τη δυνατότητα να τον επισκεφθεί και να απολαύσει τις ομορφιές του

Πρωτοστάτησε στις εργασίες για την επέκταση & συντήρηση του καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο και στο καταφύγιο της Αστράκας.

Βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών για το διασωστικό του έργο στον Όλυμπο

Είχε ανακηρυχθεί από την Ε.Ο.Ο.Α «Επίσημος Οδηγός του Ολύμπου».

Βραβεύθηκε από ελληνικούς και ξένους οργανισμούς και φορείς καθώς και από σωματεία μέλη της Ε.Ο.Ο.Α για τη συνολική προσφορά του στα ορειβατικά δρώμενα.

Η Ε.Ο.Ο.Α εκτιμώντας το έργο του τον ανακήρυξε Επίτιμο Μέλος της.

Εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί του, θα τον θυμόμαστε για πάντα

Για την Ε.Ο.Ο.Α
Από το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν ΚΟΝΤΟΣ                                                        ΕΥΑ ΜΠΑΛΛΙΟΥ

zolotas2

Θεμιστοκλής Μυστριώτης

MystriotisΣτις 8 Απριλίου 2021, έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης Θεμιστοκλής Μυστριώτης.

Ο Θεμιστοκλής Μυστριώτης διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας του Ε.Ο.Σ Αθηνών, μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α) καθώς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α). Θα τον θυμόμαστε για την εργατικότητά του και τη μεγάλη αγάπη του για τα ορειβατικά ιδεώδη.

Η Ε.Ο.Ο.Α εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ν. 4790, Φ.Ε.Κ 48, τεύχος Α 31/3/2021, άρθρο 90, Παράταση θητείας των Δ.Σ των αθλητικών συλλόγων

Δείτε το ΦΕΚ

Νέο Δ.Σ και μέλη καταστατικών οργάνων Ε.Ο.Ο.Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

Δ.Σ 2021-2024

ΘΕΣΗ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Πρόεδρος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ

Αντιπρόεδρος Α΄ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΛΩΡΟΚΩΣΤΑΣ

Ε.Ο.Σ ΑΘΗΝΩΝ

Αντιπρόεδρος Β΄ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΑΛΗΣ

Ε.Ο.Σ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Γεν. Γραμματέας ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΠΑΛΛΙΟΥ

Ε.Ο.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ειδ. Γραμματέας ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΔΗΛΑΒΕΡΑΚΗ

Ε.Π.Ο.Σ ΦΥΛΗΣ

Ταμίας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Ε.Ο.Σ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Αναπληρωτής Ταμία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ

Ε.Ο.Σ ΧΑΝΙΩΝ

Έφορος Αγωνιστικής Αναρρίχησης ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ

Σ.Ε.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έφορος Ορειβασίας ΛΟΥΚΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Ε.Ο.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ

Έφορος Ορειβατικού Σκι ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ

Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ

Έφορος Καταφυγίων & Μονοπατιών ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Π.Ο.Σ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Εκπρόσωπος αθλητών ΒΙΚΤΩΡ ΣΕΜΠΡΟΣ

Ε.Ο.Σ ΑΘΗΝΩΝ

Αναπληρωτής εκπρόσωπος αθλητών ΕΥΔΟΞΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΛΛΙΑ

Ε.Ο.Σ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε.Ο.Σ ΧΑΝΙΩΝ
ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΑ Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ
ΜΙΧΑΛΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΑ Ε.Ο.Σ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ε.Π.Ο.Σ ΦΥΛΗΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε.Ο.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ
ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ Ε.Ο.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ Ε.Ο.Σ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Σ.Ε.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών και ψηφοφορίας Ε.Ο.Ο.Α.

Δείτε τα αποτελέσματα

Ανακήρυξη υποψηφίων για την εκλογή καταστατικών οργάνων της Ε.Ο.Ο.Α / Αρχαιρεσίες 27-3-2021

Γ.Σ/2021-260                                                                                  22/3/2021

Θέμα: « Ανακήρυξη υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες σύμφωνα με το υπ. αριθμ. έγγραφο μας Σ.Μ/2021 64/ 2-2-2021»

Αγαπητοί φίλοι,

Έχοντας υπόψη την

 1. Την ΚΥΑ 72664/23-2-2021, άρθρο 1, τρόπος διεξαγωγής με ψηφιακά μέσα των Γενικών Συνελεύσεων των αθλητικών σωματείων, ενώσεων και ομοσπονδιών, καθώς και τον τρόπο διενέργειας ηλεκτρονικών ψηφοφοριών για τη λήψη αποφάσεων στις Γ.Σ. αυτές και την εκλογή από αυτές των μελών των καταστατικών οργάνων τους, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 5, 14 και 24 του Ν.2725/99 (Α΄121) και 45 του Ν.4778/2021 (Α΄26)
 2. Το ισχύον Καταστατικό της Ε.Ο.Ο.Α (άρθρο 22)
 3. Την απόφαση του Δ.Σ συνεδρίαση υπ. αριθμ. 1089/22-3-2021

Ανακηρύσσουμε με αλφαβητική σειρά τους υποψηφίους για:

 • Τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ
 • Τις θέσεις των μελών του Δ.Σ
 • Τις θέσεις των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής
 • Τις θέσεις των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου
 • Τη θέση Τακτικού Εκπροσώπου στην Ολομέλεια της Ε.Ο.Ε
 • Τη θέση Αναπληρωτή Εκπροσώπου στην Ολομέλεια της Ε.Ο.Ε

Καθώς επίσης τους υποψηφίους για τη θέση του Προέδρου και του Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης

Από το Δ.Σ

Κατάλογος υποψηφίων

Νέες διευκρινιστικές οδηγίες από τη ΓΓΑ για την άθληση στο σύνολό της επικράτειας από 4-16/3/2021

Δείτε τις οδηγίες εδώ

Επικυρωμένος κατάλογος σωματείων εχόντων δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ της Ε.Ο.Ο.Α στις 27/3/2021

Γ.Σ/2021-122                                                                                                   3/3/2021

Βάσει των διατάξεων του Ν.2725/99,  όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, σας γνωστοποιούμε τον τελικό κατάλογο των σωματείων- μελών μας που έχουν δικαίωμα ψήφου στην προσεχή Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Ο.Α, όπως επικυρώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με το υπ. αριθμ 79952 έγγραφο από 2/3/2021.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού της Ε.Ο.Ο.Α και την υπ. αριθμ. Σ.Μ/2021-64/2-2-2021 εγκύκλιό μας, τα σωματεία μέλη μας έχουν δικαίωμα μέχρι τις 20/3/2021 στις 14:30 μ.μ. να αποστείλουν τις υποψηφιότητες των μελών που ενδιαφέρονται για εκλογή στα διάφορα όργανα της Ομοσπονδίας (Πρόεδρος Δ.Σ, Μέλη Δ.Σ, Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής, Μέλη Πειθαρχικού Συμβουλίου, εκπρόσωπος της Ε.Ο.Ο.Α και αναπληρωματικός στην ΕΟΕ

Σας γνωρίζουμε ότι οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των οργάνων της ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθούν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας όπως ορίζεται από το ΦΕΚ 719/24-2-2021 τεύχος Β (Απόφ. 72664)

Συν: Επικυρωμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κατάλογος σωματείων εχόντων δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ της Ε.Ο.Ο.Α στις 27/3/2021 (πατήστε εδώ)

Τακτική Γενική Συνέλευση Ε.Ο.Ο.Α & Αρχαιρεσίες 27/3/2021

Δείτε την Εγκύκλιο και Πρόσκληση:

Κατάλογος σωματείων Ε.Ο.Ο.Α με δικαίωμα ψήφου 2020-2021