ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Αναρριχητικό camp Εθνικής & Προεθνικής ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης 29-30/6/2018

Αναρριχητικό camp Εθνικής & Προεθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης
29-30/6/2018 Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί φίλοι,

Σας γνωρίζω ότι επειδή:

Α)  Δεν μας παραχωρήθηκαν για διαμονή των αθλητών στο Βόλο οι ξενώνες του Δήμου (είχαν παραχωρηθεί νωρίτερα σε άλλο άθλημα)

Β)  Λόγω εποχής η εύρεση καταλύματος στην πόλη του Βόλου είναι δύσκολη αλλά κυρίως δαπανηρή και το διαθέσιμο ποσό από την ομοσπονδία δεν επαρκεί. οπότε θα γινόταν η εκδήλωση μόνο με σημαντική επιβάρυνση των αθλητών και κατ’ επέκταση των γονιών…

Πάρθηκε απόφαση  να μην  γίνει το camp προετοιμασίας στον Βόλο αλλά σε διαφορετικά μέρη.

Για τους αθλητές Εθνικής και προ εθνικής ομάδας της νότιας Ελλάδας (είναι όλοι από την Αθήνα) θα γίνει στις 29 και 30 Ιουνίου στους χώρους των γυμναστήριων του Rockway και της πίστας στο Ο.Α.Κ.Α , με την επίβλεψη του κ.  Μαγγίτση,  ενώ για τους αθλητές της βόρειας Ελλάδας θα γίνει στο γυμναστήριο PXP στην Θεσσαλονίκη, τις ίδιες ημερομηνίες, με την επίβλεψη της κας  Στεργιάκου.

Παρακαλούμε οι σύλλογοι που ανήκουν οι αθλητές να επιβεβαιώσουν την παρουσία ή τυχόν απουσία τους με mail στο  info@eooa.gr ή στο feakas2000@yahoo.com έως τις 15.6.2018.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί  το ακριβές πρόγραμμα και οι χώροι προσέλευσης των αθλητών από τους αρμόδιους  προπονητές που θα το εκτελέσουν.

Επίσης σας γνωρίζω ότι σε όλους τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας θα δοθεί η δυνατότητα, λόγω γειτνίασης του χώρου διεξαγωγής, να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Bouldering που θα γίνει στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 21&22.7.2018.  Για τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας που θέλουν να συμμετέχουν, η ομοσπονδία θα καλύψει τα έξοδα για την έκδοση της διεθνούς ταυτότητας, τις 2 διανυκτερεύσεις στην Σόφια και τα entry fees του αγώνα ενώ δεν θα καλύψει σε κανένα τη μετακίνηση και τη διατροφή.

Θα δοθεί η δυνατότητα, όπως  ανακοινώθηκε από την αρχή της χρονιάς, να μετέχουν σε διεθνή αγώνα (όπως ο παραπάνω) και αθλητές που στο compined ήταν στις 5 πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με ιδία κάλυψη όλων των προσωπικών τους εξόδων.

Ο έφορος Αγωνιστικής αναρρίχησης
Θόδωρος  Τσαβδαρίδης