ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Απολογισμός Innsbruck (Αυστρία 23-26/6/21)

Με τον προβληματισμό, πώς θα γίνουμε καλύτεροι και περισσότερο ανταγωνιστικοί, επέστρεψε η Εθνική Ομάδα Αναρρίχησης από το Innsbruck της Αυστρίας, όπου το διάστημα 23-26-6-2021 πραγματοποιήθηκε o αγώνας του  Παγκόσμιου κυπέλλου Αγωνιστικής Αναρρίχησης με Boulder και Lead.

Οι διαδρομές των αγώνων ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Ο λόγος πιθανόν είναι, ότι ίσως  ήταν σαν τελικός έλεγχος των αθλητών ένα μήνα πριν την Ολυμπιάδα στο Τόκυο.

Στην ομάδα συμμετείχαν οι Ματθαίος Βαλσαμίδης, Βίκτορας Σέμπρος, Ορφέας Τσιαούσης και η Εύα Αικατερίνη Καλλία, Θεοφάνης-Ερμής Θεοχαρόπουλος (με ίδια έξοδα). Οι αθλητές μας έδειξαν συνέπεια και είχαν πάθος και αγωνιστικότητα για διάκριση αλλά είδαν  ότι χρειάζεται περισσότερη προπόνηση για μεγαλύτερες διακρίσεις.

Το επίπεδο στη χώρα μας κάθε χρόνο ανεβαίνει. Όμως βλέπουμε σε τέτοιου είδους αγώνες τη διαφορά μας, από τα άλλα  κράτη, διαρκώς να μεγαλώνει. Αυτό γίνεται γιατί κάνουμε πολύ λιγότερα για τα παιδιά μας από αυτά που πρέπει να γίνονται για αυτό το άθλημα και από αυτά που βλέπουμε να κάνουν τα άλλα κράτη.

Για να έχουμε απαιτήσεις από τους αθλητές της εθνικής μας πρέπει να τους δώσουμε κάποια  στοιχειώδη εφόδια και να μην μένουμε μόνο σε λόγια. Τα υπόλοιπα που προκύπτουν από την προπόνηση θα τα κάνουν αυτοί. Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, θα είναι διακρίσεις που θα μας κάνουν περήφανους, γιατί μπορούν να το κάνουν, αλλά χρειάζονται την  υποστήριξη μας για να το πετύχουν.

30 Ιουνίου 2021

Με εκτίμηση
Ο εθνικός προπονητής
Γιάννης Θεοχαρόπουλος

Innsbruck2021_1 Innsbruck2021_2
Innsbruck2021_3 Innsbruck2021_4
Innsbruck2021_5 Innsbruck2021_6