ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Αξιολόγηση δράσης σωματείων μελών Ε.Ο.Ο.Α 2021 & τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων

Αγαπητοί φίλοι,

Σας γνωρίζουμε ότι εν όψει της προσεχούς Γενικής Συνέλευσης που προγραμματίζεται για το τέλος Ιανουαρίου 2022 πρέπει να υποβάλλετε τη δραστηριότητα του σωματείου σας για το 2021 μέχρι τις 25/1/2022 μόνο μέσω ταχυδρομείου (κατά προτίμηση συστημένου) και όχι με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Μπορείτε να ανακτήσετε τα έντυπα αξιολόγησης από τον σύνδεσμο που αναφέρουμε στον τέλος του εγγράφου. Σας ενημερώνουμε ότι:

  • Κανένα έντυπο δεν θα γίνει δεκτό αν δε φέρει τη σφραγίδα του σωματείου και υπογραφές του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα
  • Παρακαλούμε θερμά να διευκολύνετε το έργο της Επιτροπής Αξιολόγησης αποτυπώνοντας μόνο την πραγματική εικόνα του σωματείου σας.
  • Όσα στοιχεία δε συμφωνούν με τις οδηγίες συμπλήρωσης του εντύπου που σας έχουν αποσταλεί δε θα κατοχυρώνονται στο σωματείο σας
  • Αντιπαραβάλλουμε πάντα τη δραστηριότητα των προηγουμένων ετών των σωματείων από το αρχείο μας και συνεπώς αν διαπιστωθεί ανακριβής καταχώρηση αυτή θα αφαιρεθεί.

Σας επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει να αμελείτε να στέλνετε τη δράση του σωματείου σας η οποία κατόπιν κοινοποιείται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας παρακαλούμε όπως τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Σας ενημερώνουμε ότι τα ποσά των συνδρομών αποστέλλονται με ταχυδρομική επιταγή  στη διεύθυνση της Ομοσπονδίας μας, ή με κατάθεση στον υπ. αριθμ. 139/296112-11 λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης. Εφόσον εξοφλήσετε τη συνδρομή σας μέσω τραπέζης είναι απαραίτητο να μας αποστείλετε με e-mail την απόδειξη κατάθεσης

Παραμένουμε στη διάθεσή σας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΚΟΝΤΟΣ                               ΕΥΑ ΜΠΑΛΛΙΟΥ

http://www.eooa.gr/wp-content/uploads/2018/11/18-10-19_EntypaDrasisEOOA.pdf