ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ε.Ο.Ο.Α.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην online βιβλιοθήκη της Ε.Ο.Ο.Α.

Click here for online access to the HFMC library

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Μεγάλος χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

COSMOTE

COSMOTE

Χορηγός δημιουργίας της βιβλιοθήκης Ε.Ο.Ο.Α

POLO CENTER

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝ. ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

POLO

tuvunu

tuvunu

Χορηγός ΕΟΟΑ

tsagaradiko express

tsagaradiko express

Χορηγός ΕΟΟΑ

FreeRider

FreeRider

Χορηγός ΕΟΟΑ

ΚΟΡΦΕΣ

ΚΟΡΦΕΣ

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΟΟΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού "Ελληνικό Πανόραμα"

Δελτίο τύπου – 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι, Αγώνας Ομάδων, Ψηλορείτης 05/03/2022

ski2022

Ο τελευταίος αγώνας Ορειβατικού Σκι της ΕΟΟΑ για το 2022 πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου στην Κρήτη. Την διοργάνωση ανέλαβαν οι ΕΟΣ Λασιθίου, ΕΟΣ Ηρακλείου, ΕΟΣ Ρεθύμνου και ΕΟΣ Χανίων. Ο Αγώνας Ομάδων του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι έλαβε χώρα στον Ψηλορείτη παράλληλα με τον αγώνα Ορειβατικού Σκι Pierra Creta, ο οποίος διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια από τα τοπικά αθλητικά σωματεία. Η διοργάνωση του αγώνα, οι συνθήκες του χιονιού και του βουνού γενικότερα την ημέρα του αγώνα ήταν ιδανικές.

Στους αγώνες για πρώτη φορά συμμετείχαν αθλητές των τοπικών αθλητικών σωματείων στην μικρή κατηγορία, ηλικίας 12 έως 14 ετών. Στην κατηγορία των αντρών την πρώτη θέση πήρε η ομάδα του Γεωργίου Μπάτα (ΕΟΣ Αχαρνών) και Καμπουρόπουλου Αλέξανδρου (ΕΟΣ Αχαρνών), την δεύτερη θέση η ομάδα του Γιώργου Στέρκου (ΕΟΣ Δράμας) και Εμμανουήλ Νταούκα (ΕΟΣ Κατερίνης) και την τρίτη θέση η ομάδα του Νικολάου Αναστασόπουλου (ΠΟ Αθηνών) και Γιώργου Σπινθάκη (ΕΟΣ Ηρακλείου).

Οι επόμενοι αγώνες Ορειβατικού Σκι για το 2022 αφορούν μόνο τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου της ΙSMF στο Flaine της Γαλλίας από 6 έως 9 Απριλίου.