Χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικών συναντήσεων & λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, επικαιροποίηση σύμφωνα με το Ν.4982/2022

Αγαπητοί φίλοι,

σας υπενθυμίζουμε ότι για την χορήγηση άδειας τέλεσης αθλητικών συναντήσεων οφείλετε να πάρετε άδεια από την Περιφέρεια που ανήκετε. Επιπροσθέτως σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που οι αθλητικές συναντήσεις πραγματοποιούνται σε κλειστά γυμναστήρια πρέπει ο χώρος να διαθέτει άδεια λειτουργίας.

Αγαπητοί φίλοι, σας εφιστούμε την προσοχή ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των αγώνων. Σας επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο από τη εποπτεύουσα αρχή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΚΟΝΤΟΣ                               Κ. ΔΗΛΑΒΕΡΑΚΗ

Λίγα λόγια για την Ε.Ο.Ο.Α.

Η Ε.Ο.Ο.Α. σήμερα είναι αθλητική ομοσπονδία που εποπτεύεται, ελέγχεται και επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α. και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις δραστηριότητες της Ορειβασίας(Αναβάσεις, Ορεινή Πεζοπορία, Αλπινισμός, Ιμαλαϊσμός), το άθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης, το άθλημα του Ορειβατικού Σκι και το άθλημα της Αναρρίχησης Βράχου, ενώ ως δευτεροβάθμιο όργανο ασκεί εποπτεία σε 84 σωματεία σε 38 νομούς της χώρας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηλιώνη 5, 106 73 Αθήνα

Email : info@eooa.gr

Τηλέφωνο 1 : 210-3645904

Τηλέφωνο 2 : 210-3636617

Κοινωνική Δικτύωση Ε.Ο.Ο.Α.